Tot 12 augustus zijn we gesloten. Fijne zomer!

Programma

Tribute To The Cats Band

Staconcert

zaterdag 08 februari 2025

  • Tijd: 20:00 uur
  • Pauze: Ja
  • Staanplaats: € 24,-
  • Balkonplaats: € 26,-
Bestellen

Tribute To The Cats Band

‘Lea’, ‘Why’, ‘Marian’, ‘Times were when’ en niet te vergeten de wereldhit ‘One way wind’ zorgen wekelijks in het land voor een feest der herkenning.

De bezoekers van de concerten van de Tribute To The Cats Band,  zijn vroeger voor een deel ook de bezoekers van de concerten van The Cats geweest. Maar bij de grote schare fans die zich inmiddels rond de band heeft verzameld sluiten zich ook steeds meer jonge mensen aan, omdat ze aan een avondje Catsmuziek veel gezelligheid en plezier beleven.

De meeste bandleden hebben in het verleden hun sporen in de Volendamse muziekscene ruimschoots verdiend, in onder meer Next One, The Business, Left-side, Dutch, Dos Chicos, en Fiësta:  Thoom Veerman, Nico Tol, Harmen Veerman,  ( broer van“ The Cats “ lid,  Cees Veerman ) nieuweling, Marcel Veerman, ( Oom zegger van The Cats lid,  Cees Veerman & TTTCB lid Harmen Veerman ) Michel de Haan en Jan Veerman.

De ‘jonkies’ Cees Veerman en Larry Koning, zijn aanstormende talenten, die de tijd van The Cats nooit hebben meegemaakt. Des te meer waarderen ze wat hun dorpsgenoten indertijd teweeg hebben gebracht, en genieten ze wekelijks van wat de muziek van The Cats, anno 2024 nog steeds los maakt.

De meerstemmige samenzang is een van de opvallende kenmerken van de Tribute To The Cats Band, waardoor ze in staat zijn die karakteristieke Cats sound weer ten gehore te brengen.

Met z’n achten staan ze garant voor een sfeervol avondvullend programma, met vrijwel alle Cats-hits

En nogmaals, het is elke keer een feest van herkenning met veel gezelligheid en plezier!

 

Heb je vragen?

Neem contact op!

Heb je vragen of wil je een afspraak maken? Stuur ons een bericht of neem telefonisch contact met ons op

0493-44 11 44

Blijf sociaal Volg ons op social media

Mis niets en volg ons via Facebook, Instagram, LinkedIn en Youtube.