Cursussen

Actief in de Ruchte

In de Ruchte zijn tal van cursusmogelijkheden gevestigd; bekijk hieronder in het menu welke mogelijkheden er zoal zijn.

Zelf een cursus organiseren?
Muzieklessen, mindfullness, schilderlessen, knutselworkshop, tekenen? In de Ruchte kun jij vooruit! Neem contact op via het onderstaande formulier en we gaan het samen regelen.

ROC ter Aa heeft een breed aanbod aan cursussen, opleidingen en trainingen voor volwassenen. Deze cursussen zijn voor iedereen, ongeacht leeftijd of vooropleiding.

In de Ruchte worden onder andere Staatsexamentraining en Arbeidsmarktgerelateerde NT2 cursussen gegeven. Maar je kunt ook terecht bij ROC ter Aa voor cursussen Nederlands, Rekenen, Digitale Vaardigheden en Inburgering. www.roc-teraa.nl / T. 0492 – 50 79 09

RICK brengt kunst en cultuur naar het onderwijs en de samenleving. We helpen kinderen, jongeren en volwassenen om zichzelf, elkaar en de wereld beter te begrijpen. Via educatieve programma’s op school en inspirerende activiteiten in de wijk delen we onze kennis en liefde voor kunst, ontwikkelen we talenten en maken we belangrijke thema’s bespreekbaar.

Website: www.rickraakt.nl
Tel: 0495 – 533 954

Op jaarbasis organiseert Groei & Bloei jaarlijks 45 activiteiten. Het betreft  lezingen, cursussen en workshops, open tuinen, thema-avonden en (tuinen)reizen.

https://asten.groei.nl/home

Heb je vragen?

Neem contact op!

Heb je vragen of wil je een afspraak maken? Stuur ons een bericht of neem telefonisch contact met ons op

0493-44 11 44

Blijf sociaal Volg ons op social media

Mis niets en volg ons via Facebook, Instagram, LinkedIn en Youtube.