Bedrijven in de Ruchte

Onze vaste bewoners

EHBO-Someren heeft als uitvalbasis de Ruchte. Voor het actuele aanbod van de cursussen en overige informatie verwijzen wij je naar hun website: www.ehbo-someren.nl

De KBO afdeling Someren-Dorp biedt elke werkdag een activiteit in De Huiskamer van de Ruchte.

Er worden diverse kaartspelen gedaan zoals rikken en bridge. Daarnaast is er ook nog het toneel, het koor, koersballen en de gespreksgroep. Iedere maandagmorgen en donderdagmiddag is er een gezellig samenzijn in De Huiskamer van de Ruchte voor alle ouderen van Someren. De KBO heeft vele themadagen rondom de feestdagen zoals een Kerstviering in december en in de winter de ontspanningsmiddagen in de Rabozaal.

www.kbo-somerendorp.nl  Tel.49 46 64

Inwoners van Asten en Someren kunnen bij Onis terecht voor vragen over Welzijn.

Medewerkers en vrijwilligers van Onis ondersteunen bij vragen op het gebied van jongerenwerk, zelfstandig (blijven) leven, het invullen van formulieren, zinvolle invulling van vrije tijd, bij vragen over mantelzorg en met ideeën voor verbetering van uw wijk.

De beroepskracht van Onis zijn veelal actief in de wijken. Iedereen is welkom bij het Oniskantoor op de eerste verdieping in De Ruchte.

www.oniswelzijn.nl / T. 0493 – 44 12 34

DAS Mediacentrum is hét mediacentrum van de regio Peelland. Bij ons voornamelijk bekend als de uitgever van ”T Contact en Peelbelang, Weekblad voor Deurne en veel meer.

Meer info:
www.dasmediacentrum.nl

Het laatste nieuws uit Asten en Someren hoor je op SIRIS.

De studio’s bevinden zich in de Ruchte. www.siris.nl / T. 0493 – 44 06 36

De Peelpioniers laten talenten bloeien en bedrijven groeien.

Dit doen ze door creatief talent uit de Peelregio op te leiden en hun vaardigheden in te zetten voor het bedrijfsleven.

Het verschil maak je tegenwoordig met een authentieke, krachtige boodschap. Zij leiden onze talenten op in het ontdekken van hun passies. Daardoor weten zij dan ook als geen ander hoe ze ook het unieke uit jouw organisatie vast kunnen leggen. Momenteel maken topkwaliteit video’s voor diverse opdrachtgevers. Maar hun pioniers zitten niet stil en er wordt achter de schermen hard gewerkt aan nieuwe specialismen. Dus schroom niet om hun ook te vragen voor andere uitdagingen.

Meer info: www.peelpioniers.nl/home

Een frisse kijk op thuiszorg 
Goede zorg thuis vraagt een professionele en toegewijde belangstelling voor de persoonlijke situatie van de cliënt. Zo snel mogelijk inspelen op zorgvragen, samen oplossingen zoeken, grotere problemen voorkomen. Buurtzorg levert deze professionele zorg, regelt de zaken eromheen en zorgt ervoor dat iemand zelf kan blijven beslissen over wat er nodig is

Dé Buurtzorgformule
Buurtzorg Nederland heeft een vernieuwend concept voor verpleging en verzorging aan huis ontwikkeld. Zorgverlening waarbij we streven naar betere oplossingen voor de cliënt, duurzaam en effectief. Door de zorgverlening volledig door hoog opgeleide wijkverpleegkundigen en wijkziekenverzorgenden in kleine autonome ‘Buurtzorgteams’ in te laten vullen wordt het oplossend vermogen en de professionaliteit van medewerkers ten volle benut. Deze Buurtzorgteams worden ondersteund door een landelijke organisatie. Hierbij wordt gebruik gemaakt van moderne ICT-toepassingen waardoor de administratieve kosten tot een minimum worden beperkt. De kosten van management en overhead worden zo beperkt mogelijk gehouden. Kortom: betere zorg tegen lagere kosten; een aantrekkelijk perspectief voor cliënt, professional en verzekeraar. Buurtzorg Nederland: een natuurlijk alternatief!

 

Wil je meer weten over Buurtzorg Someren e.o, neem dan contact met ons op.
Laan ten Roode 71
06 – 12745040
5711 GB Someren
someren@buurtzorgnederland.com

ORO helpt kwetsbare mensen, die een verstandelijke beperking, een ontwikkelingsachterstand of bijvoorbeeld autisme hebben, te groeien van geluk.

ORO zit met twee dagbestedingen in de Ruchte. Lunchroom en multimedia.

Website: www.oro.nl

RICK brengt kunst en cultuur naar het onderwijs en de samenleving. We helpen kinderen, jongeren en volwassenen om zichzelf, elkaar en de wereld beter te begrijpen. Via educatieve programma’s op school en inspirerende activiteiten in de wijk delen we onze kennis en liefde voor kunst, ontwikkelen we talenten en maken we belangrijke thema’s bespreekbaar.

Website: www.rickraakt.nl
Tel: 0495 – 533 954

Heb je vragen?

Neem contact op!

Heb je vragen of wil je een afspraak maken? Stuur ons een bericht of neem telefonisch contact met ons op

0493-44 11 44

Blijf sociaal Volg ons op social media

Mis niets en volg ons via Facebook, Instagram, LinkedIn en Youtube.