Een hapje eten & drinken

Maak jouw avondje uit compleet met een heerlijk diner vooraf of een arrangement na afloop.

Zoals Shakespeare al zei: Eet, drink en wees vrolijk, het kan je laatste dag zijn. De Ruchte gaat dit voor jou combineren. Voor wat betreft eten en drinken bieden wij je lekkere arrangementen. Of je nu vóór de voorstelling heerlijk wilt dineren, gezellig borrelen ná de voorstelling of een speciale actie zodat je dit beide hebt, de Ruchte brengt jouw theateravond op smaak.

Combineer jouw theaterkaartje met een van onderstaande mogelijkheden.

Tapas Jam Jamm

€ 9,00 p/p op basis van minimaal 2 personen

Lekker Spaans genieten van olijven, pittige peppadews, gehaktballetjes, warme champignons in knoflookolie en hamrolletjes met roomkaas, aioli en heksenkaas met bood en dipstokjes. Geniet hierbij van een drankje naar keuze (bier, fris, wijn).

> Na afloop van de voorstelling

Plankje de Ruchte

€ 9,00 p/p op basis van minimaal 2 personen

Ouderwets lekker smullen met een ruim assortiment luxe hapjes zoals; kaas, worst, olijven, peppadews, gehaktballetjes, toastjes met aioli/kruidenkaas/tapenade en gemengde snacks. Geniet hierbij samen van een drankje naar keuze (bier, fris, wijn).

> Na afloop van de voorstelling

Beer and Bites

€ 9,00 p/p op basis van minimaal 2 personen

Proef na afloop van de voorstelling van een lekker vaasje Bavaria bier op een plankje met onze heerlijke minihapjes, zoals een mini-hamburger, bitterballen, vlammetjes, kaasstengels en yakitori’s.

> Na afloop van de voorstelling

Theaterbuffet

€ 22,50

De Ruchte en ‘In d’n Herberg’ uit Someren bieden je graag een culinaire theaterbuffet aan.

Het theaterbuffet vindt plaats in onze gezellige Foyer Lounge, zodat je comfortabel voorafgaand aan de voorstelling van een heerlijk buffet kunt genieten. Er zijn hiervoor enkele geselecteerde voorstellingen beschikbaar.

De prijs voor dit buffet bedraagt: € 22,50 per persoon inclusief twee consumpties en een kopje koffie of thee achteraf (exclusief theatertickets).

Overige informatie 
> We geven bij de voorstellingsinformatie aan als er een theaterbuffet voorafgaand plaatsvindt.
> Voor grote gezelschappen is het theaterdiner op aanvraag en beschikbaarheid bij elke voorstelling te boeken.

Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.
Reserveren Je kunt tot 7 dagen voor de voorstelling reserveren. Dit kan direct in de ticketshop van de geselecteerde voorstelling, via info@deruchte.nl of 0493 44 11 44. Het aantal plekken is beperkt, dus wacht niet te lang met reserveren.

Theatermenu bij Gasterij Krabbendam

€ 25,00 p/p (excl. toegangskaarten)

Je kunt jouw voorstelling ook combineren met een overheerlijk theaterdiner bij Gasterij Krabbendam. Een aperitief, keuze uit voorgerecht & hoofdgerecht Brasseriemenu en 2 consumpties.

Je dient hiervoor tijdig een reservering te plaatsen.

Voor meer info en reserveringen ga naar:
www.gasterij-krabbendam.nl

Keuze gemaakt?
Alle arrangementen kunnen tot twee dagen voor de gekozen voorstellingen geboekt worden. Het arrangement wordt op de avond zelf afgerekend.

Wil je graag een van de bovenstaande arrangementen bestellen voor bij jouw voorstelling? Neem contact met ons op via het onderstaand formulier of telefoonnummer en wij regelen het voor je.

Heb je vragen?

Neem contact op!

Heb je vragen of wil je een afspraak maken? Stuur ons een bericht of neem telefonisch contact met ons op

0493-44 11 44

Blijf sociaal Volg ons op social media

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en volg ons via Facebook en Instagram.

Sluiten