Eten & drinken

Eerst happen, dan klappen

Zoals Shakespeare al zei: Eet, drink en wees vrolijk, het kan je laatste dag zijn. De Ruchte gaat dit voor jou combineren. Voor wat betreft eten en drinken bieden wij je lekkere arrangementen. Of je nu vóór de voorstelling heerlijk wilt dineren, gezellig borrelen ná de voorstelling of een speciale actie zodat je dit beide hebt, de Ruchte brengt jouw theateravond op smaak.

Combineer jouw theaterkaartje met een van onderstaande mogelijkheden.

Plankje de Ruchte

€ 9,00 p/p op basis van minimaal 2 personen

Ouderwets lekker smullen met een ruim assortiment luxe hapjes zoals; kaas, worst, olijven, peppadews, gehaktballetjes, toastjes met aioli/kruidenkaas/tapenade en gemengde snacks. Geniet hierbij samen van een drankje naar keuze (bier, fris, wijn).

> Na afloop van de voorstelling

Beer and Bites

€ 9,00 p/p op basis van minimaal 2 personen

Proef na afloop van de voorstelling van een lekker vaasje Bavaria bier op een plankje met onze heerlijke minihapjes, zoals een mini-hamburger, bitterballen, vlammetjes, kaasstengels en yakitori’s.

> Na afloop van de voorstelling

Theatermenu bij Gasterij Krabbendam

€ 25,00 p/p (excl. toegangskaarten)

Op een lege maag genieten van een voorstelling is lastig. Bovendien kan een knorrende maag de voorstelling verstoren. Geen zorgen, je kunt jouw voorstelling combineren met een overheerlijk theaterdiner bij Gasterij Krabbendam. Dit theaterdiner bevat een voorgerecht en hoofdgerecht uit het Brasseriemenu.

Je dient hiervoor tijdig een reservering te plaatsen.

Voor meer info en reserveringen ga naar:
www.gasterij-krabbendam.nl

Keuze gemaakt?
Alle arrangementen kunnen tot twee dagen voor de gekozen voorstellingen geboekt worden. Het arrangement wordt op de avond zelf afgerekend.

Wil je graag een van de bovenstaande arrangementen bestellen voor bij jouw voorstelling? Neem contact met ons op via het onderstaand formulier of telefoonnummer en wij regelen het voor je.

Meer weten?
Wil je meer weten of ons programma bekijken? Klik dan hieronder.

Bekijk ons programma

De nieuwsmail volgen

Overzicht

Heb je vragen?

Neem contact op!

Heb je vragen of wil je een afspraak maken? Stuur ons een bericht of neem telefonisch contact met ons op

0493-44 11 44

Blijf sociaal Volg ons op social media

Mis niets en volg ons via Facebook, Instagram, LinkedIn en Youtube.