Tips van Rick

22 mei 2024

Wij van Wc-eend adviseren Wc-eend, daarom geeft onze theaterprogrammeur zijn theatertop 3 voor theaterseizoen 2024/2025.

We kijken uit naar wat theaterseizoen 2024/2025 ons te bieden heeft. We hebben weer een divers programma voor jou samengesteld, vol met geroemde artiesten en lokale helden.

De volgende drie voorstellingen zijn de theaterparels van komend theaterseizoen die mag je absoluut niet mag missen. Doe er je voordeel mee 😉

 

1: Rob & Emiel
10 januari 2025

In The Da Vinci Ode ontrafelen Rob en Emiel geheimen en mysteries. Gewapend met een verzameling aan psychologische experimenten, vingervlugheid en verbijsterende mind-reading gaan zij op zoek naar de legacy van Da Vinci. Zo zag je Rob en Emiel nog nooit! The Da Vinci Ode is een magische en niet te bevatten voorstelling vol humor waarbij de bezoekers meer krijgen dan ooit tevoren. Ze stonden al vaker in ons theater en altijd een succes! Wat mij betreft een perfect winteravondje in het theater.

Lees meer

2: Karin Bruers, Nol Havens en Marjolein Heesters
12 januari 2025

Karin Bruers is terug in de Ruchte. En dit keer niet alleen, want ze neemt Nol Havens en Marjolein Heesters mee. Een grappige, vrolijke en mogelijk ontspannen voorstelling zo midden op de dag. Je kunt meezingen met Nol, lachen om de grappen van Karin en om de typetjes die ze samen met Marjolein speelt. En leuk; het publiek mag onderwerpen inbrengen!

Lees meer

3: ’t Hooge Nest – Solo Stories
11 april 2025

Solo Stories maakt jaarlijks prachtige, indrukwekkende en kwalitatief ijzersterke toneelvoorstellingen, gebaseerd op bekende boeken. Van de makers van ‘Ma’ en ‘Nu ik je zie’. De monoloog ’t Hooge Nest wekt, 80 jaar na het einde van de Tweede Wereldoorlog, het verleden tot leven vanuit het heden. Met een zoektocht door het huis en daarmee door de geschiedenis van dit bijzondere gebouw en haar bewoners. Gebaseerd op de gelijknamige bestseller die Roxane van Iperen schreef over dit waargebeurde verhaal.Gespeeld door Fockeline Ouwerkerk (o.a. Bankier van het Verzet, Taal is zeg maar echt mijn ding en Moordvrouw). Ik ben erbij, jij ook?

Lees meer

Overtuigd?

Neem je oren en ogen mee. Je open mind. Je goede humeur. Je creativiteit. Je nieuwsgierigheid en desnoods je leesbril. Dan regelen wij de rest en zorgen we samen voor geweldig mooie dagen en avonden uit.

Ik heb er zin in! Jij ook?

Mocht je nog meer theatertips van Rick willen? Hij vertelt je graag meer over de voorstellingen.
– rick@deruchte.nl
– 0493 44 11 44 (di, do, vrij)

Veel plezier!
Rick Verhees – theaterprogrammeur

Volledig programma

Heb je vragen?

Neem contact op!

Heb je vragen of wil je een afspraak maken? Stuur ons een bericht of neem telefonisch contact met ons op

0493-44 11 44

Blijf sociaal Volg ons op social media

Mis niets en volg ons via Facebook, Instagram, LinkedIn en Youtube.