Nieuw programma: 9 mei online - Word vriend 2024/2025

Tips van Rick

01 juni 2022

Wij van Wc-eend adviseren Wc-eend, daarom geeft onze theaterprogrammeur zijn theatertop 3 voor theaterseizoen 2023/2024.

We kijken uit naar wat theaterseizoen 2023/2024 ons te bieden heeft. We hebben weer een divers programma voor jou samengesteld, vol met geroemde artiesten en lokale helden.

De volgende drie voorstellingen zijn de theaterparels van komend theaterseizoen die mag je absoluut niet mag missen. Doe er je voordeel mee 😉

 

1: Jeroens Clan
24 februari 2024

Na hun succesvol ontvangen debuutprogramma ‘Tere zieltjes’ komt cabarettrio Jeroens Clan nu met ‘Korte metten’. Een avondvullende voorstelling vol snelle scènes, rauwe liedjes en nietsontziende grappen. Bram Kroon, Matthias Tuns en Jip de Poorter maken op genadeloze wijze korte metten met zichzelf, elkaar en het publiek op de eerste rij. Huilen doen ze thuis wel. Wat mij betreft een perfect winteravondje in het theater.

Lees meer

2: Soy Kroon en Johnny Kraaijkamp
15 maart 2024

Dit is ongetwijfeld Dé Comedy-show van het jaar. In deze komische voorstelling delen Johnny Kraaijkamp en Soy Kroon niet alleen hun eigen persoonlijke ervaringen in verhalen, maar kruipen ze ook in de huid van vele anderen in hilarische sketches die een komisch licht schijnen over een aantal onvermijdelijke, actuele en herkenbare thema’s.

Lees meer

3: Sonny Boy – Solo Stories
17 mei 2024

Solo Stories maakt jaarlijks prachtige, indrukwekkende en kwalitatief ijzersterke toneelvoorstellingen, gebaseerd op bekende boeken. Van de makers van ‘Ma’ en ‘Nu ik je zie’. Met de monoloog Sonny Boy komen Rika en Waldemar Nods uit de magistrale roman van Annejet van der Zijl wederom tot leven. Nu door de ogen van hun zoon. De zoon die ze nooit hebben zien opgroeien en niet konden beschermen. De zoon die zich door de schittering van hun afwezigheid moest zien te redden in een wereld waar hij niet altijd even welkom was. Gespeeld door Tarikh Janssen (The Bodyguard, Ik Wist Het, Drijfvermogen en Kamp van Koningsbrugge). Ik ben erbij, jij ook?

Lees meer

Overtuigd?

Neem je oren en ogen mee. Je open mind. Je goede humeur. Je creativiteit. Je nieuwsgierigheid en desnoods je leesbril. Dan regelen wij de rest en zorgen we samen voor geweldig mooie dagen en avonden uit.

Ik heb er zin in! Jij ook?

Mocht je nog meer theatertips van Rick willen? Hij vertelt je graag meer over de voorstellingen.
– rick@deruchte.nl
– 0493 44 11 44 (di, do, vrij)

Veel plezier!
Rick Verhees – theaterprogrammeur

Volledig programma

Heb je vragen?

Neem contact op!

Heb je vragen of wil je een afspraak maken? Stuur ons een bericht of neem telefonisch contact met ons op

0493-44 11 44

Blijf sociaal Volg ons op social media

Mis niets en volg ons via Facebook, Instagram, LinkedIn en Youtube.