Voorrang & voordeel voor theatertickets?

Tips van Rick

01 september 2022

Wij van Wc-eend adviseren Wc-eend, daarom geeft onze theaterprogrammeur zijn theatertop 4 voor theaterseizoen 2022/2023.

We hebben in alle opzichten twee bijzondere jaren achter de rug. Dicht, open, dicht, half open, dicht en weer open. Gelukkig kunnen we vanaf nu weer vooruit kijken. Kijken naar wat theaterseizoen 2022/2023 ons te bieden heeft. We hebben weer een divers programma voor jou samengesteld, vol met geroemde artiesten en lokale helden.

De volgende vier voorstellingen zijn de theaterparels van komend theaterseizoen die mag je absoluut niet mag missen. Doe er je voordeel mee 😉

 

1: Björn van der Doelen
28 oktober 2022

Björn stond al een aantal keer in ons theater en komt nu terug, begeleid door een geweldige countryband; De Huursoldaten. Het favoriete wapen van Björn zijn de prachtige verhalen en Brabantse liederen. Ik vind hem een van de beste liedjesmakers van Nederland. Met zijn ”Brabants americana” vertolkt hij de gewone dingen van het leven op een zeer muzikale manier. Liefhebber van Gerard van Maasakkers? Dan mag je dit niet missen! Wat mij betreft een perfect herfstavondje in het theater.

Lees meer

2: De WinterGruffalo
15 januari 2023

Los van het feit dat deze voorstelling een vertaling is van de kinderbestseller ”De Gruffalo”, moet je deze voorstelling vooral zien omdat het een productie is van Meneer Monster. Zij staan al een aantal jaar in ons theater (De waanzinnige boomhut, Over een mol), met kleine, ontzettend grappige en superleuke kindervoorstellingen. De spelregels zijn duidelijk; de theatertribune gaat opzij en je zit in een intieme setting op gymbankjes op de vlakke vloer. Zowel voor de kinderen als voor de (groot)ouders geweldig om te beleven.

Lees meer

3: Nu ik je zie – Solo Stories
09 maart 2023

Dit is dè theaterparel van het seizoen, die je gezien moet hebben! Toen ik de eerste voorstelling van Solo Stories (Leef) in ons theater zag was ik op slag verliefd! Solo Stories maakt jaarlijks prachtige, indrukwekkende en kwalitatief ijzersterke toneelvoorstellingen, gebaseerd op bekende boeken. Nu ik je zie is gebaseerd op het gelijknamige boek dat Merlijn Kamerling schreef over zijn verhouding tot zijn vader Antonie, wie in 2010 zelfmoord pleegde. Dit verhaal gaat over volwassen worden en de zoektocht naar wie zijn vader eigenlijk was.

Deze voorstelling wordt gespeeld door multitalent Soy Kroon, bekend van meerdere films en tv-programma. Hij was in april nog Jezus in The Passion op tv. Solo Stories stond hier onder andere al met de succesvoorstelling ‘Ma’, over het verhaal van de dementerende moeder van Hugo Borst en ik ben enorm trots dat Nu ik je zie komend seizoen op onze planken komt. Ik ben erbij. Jij ook?

Lees meer

4: Andries Tunru & Stefan Hendrikx
14 april 2023

Niemand weet hoe deze avond gaat verlopen, maar 1 ding is zeker; 100% gegarandeerd avondje lachen. Twee acteurs, één muzikant, geen script. Improvisatietheater zó virtuoos dat je ’t moet zien om ‘t te geloven. Geen zorgen: je hoeft zelf het podium niet op, laat dat maar aan Andries en Stefan over!

Na het -twee jaar op rij- winnen van het NK Improvisatietheater (blijkbaar bestaat die prijs) en hun succesvolle eerste theatertour komen ze nu naar Someren. Niets ligt vast en alles kan. De meest verrassende voorstelling van het jaar! Een absolute aanrader voor iedereen die helemaal blanco de zaal in wil gaan en vol lachspieren, enthousiasme en handige weetjes de zaal wil verlaten. Ook erg leuk als teamuitje!

Lees meer

Overtuigd?

Neem je oren en ogen mee. Je open mind. Je goede humeur. Je creativiteit. Je nieuwsgierigheid en desnoods je leesbril. Dan regelen wij de rest en zorgen we samen voor geweldig mooie dagen en avonden uit.

Ik heb er zin in! Jij ook?

Mocht je nog meer theatertips van Rick willen? Hij vertelt je graag meer over de voorstellingen.
– rick@deruchte.nl
– 0493 44 11 44 (di, do, vrij)

Veel plezier!
Rick Verhees – theaterprogrammeur

Volledig programma

Heb je vragen?

Neem contact op!

Heb je vragen of wil je een afspraak maken? Stuur ons een bericht of neem telefonisch contact met ons op

0493-44 11 44

Blijf sociaal Volg ons op social media

Mis niets en volg ons via Facebook, Instagram, LinkedIn en Youtube.