Tot 12 augustus zijn we gesloten. Fijne zomer!

Reviews

Bedrijfsnaam

Verrassend van formaat en van verrassend aanbod aan voostellingen.

Charmant theater. Verrassend van formaat en van verrassend aanbod aan voostellingen. Medewerkers gastvrij en attent.

Bedrijfsnaam

Ze hebben vanaf het eerste moment op een heel prettige, professionele manier meegedacht in mogelijkheden en oplossingen.

We hebben de Ruchte gevraagd om onze diplomauitreikingen te hosten. Ze hebben vanaf het eerste moment op een heel prettige, professionele manier meegedacht in mogelijkheden en oplossingen. De uitreikingen zelf waren prachtige afsluitingen van de middelbare schooltijd van onze vmbo-, havo- en vwo-leerlingen. Leerlingen, ouders en collega’s hebben hiervan genoten.

Bedrijfsnaam

Het was echt super!

We hebben de afscheidsavond van de groepen 8 van de Mariaschool in de Ruchte gehouden. Het was echt super! Achter op de parkeerplaats konden alle voertuigen voor de gala rondrit een lange rij vormen, waarna ze een rondrit door het dorp maakten. Daarna hebben we in de foyer een hele gezellige casino-avond gehad met de kinderen en de leerkrachten. Alles goed verzorgd door het personeel van de Ruchte. Later op de avond het “officiële” gedeelte met ouders erbij. Wat een geluk dat we in Someren kunnen beschikken over zo’n zaal, met podium, voldoende zitplaatsen, een gezellige foyer en alles erop en eraan. We komen volgend jaar heel graag weer terug voor de volgende afscheidsavond van groep 8!

Bedrijfsnaam

In één woord geweldig.

Uitstraling, service, klantvriendelijkheid, spontane en actieve vrijwilligers. In één woord geweldig.

Bedrijfsnaam

Prima theater

Prima geluid, prima zicht. Zorg er wel voor dat je op rij 5 of hoger zit. Daarvandaan zit je iets hoger en dat levert een beter zicht op het podium op. Prima faciliteiten ook.

Bedrijfsnaam

Regelrechte aanvulling voor Someren!

Mooi uitgebreid sinds eind 2018 met een apart gedeelte om te zitten. Tevens gezellige nieuwe bar die helemaal van deze tijd is. Personeel is vriendelijk en persoonlijk. Zaal is echt een theaterzaal voor zowel toneel en musical alsook bioscoop. Regelrechte aanvulling voor Someren!

Bedrijfsnaam

Jubileumconcerten verliepen vlekkeloos

Onze beide jubileumconcerten in 2022 verliepen vlekkeloos. Dank aan de medewerkers van De Ruchte.

Bedrijfsnaam

Waanzinnig interessant en onze medewerkers waren enorm onder de indruk van het gebouw.

Recent kregen wij een rondleiding bij De Ruchte van Rick Verhees. Hij liet ons alles zien, voor en achter de schermen. Waanzinnig interessant en onze medewerkers waren enorm onder de indruk van het gebouw. Heel erg bedankt hiervoor, vooral namens Erwin en alle andere medewerkers van Sjiek en Sjain, Asten. En uiteraard afgesloten met een lunch bij Tussend’oro 😊

Bedrijfsnaam

De afscheidsreceptie was goed verzorgd en begeleid in de Ruchte

De afscheidsreceptie was goed verzorgd en begeleid in de Ruchte. Er was een technicus om ons te ondersteunen (voor het geluid en licht), microfoons werden geregeld, aanpassing podium etc. En de catering was perfect verzorgd (door o.a. ORO). Ook fijn dat ze zo flexibel waren qua uren aanwezigheid en verwachtte gasten.

Bedrijfsnaam

Gezellig theater met een mooie programmering

Het is een klein en gezellig theater met voor ons een mooie programmering! We bezoeken het graag! Zeer vriendelijk in de omgang zowel de beroepskrachten als de vrijwilligers!

Bedrijfsnaam

Qua techniek heb je alle mogelijkheden en de gastvrijheid is heel ruim aanwezig

Eind 2021 organiseerden we de theatercollega: Slurp! Energie uit voeding en slaap. De Ruchte leent zich uitermate goed om dit soort evenementen te organiseren. Qua techniek heb je alle mogelijkheden en de gastvrijheid is heel ruim aanwezig.

Bedrijfsnaam
Evenementen locatie Someren

Er wordt op alle manieren geholpen en meegedacht om ons seminar tot een succes te maken

In november 2019 hebben we een seminar georganiseerd in het theater van de Ruchte. De communicatie vooraf en tijdens ons evenement was goed. We zijn nergens tekort gekomen en indien nodig wordt op alle manieren geholpen en meegedacht om ons seminar tot een succes te maken, waarvoor dank.

Bedrijfsnaam

Altijd gastvrij, goed verzorgd en gezellige sfeer.

Altijd gastvrij, goed verzorgd en gezellige sfeer. Ik kijk er weer naar uit om daar weer bekenden te ontmoeten.

Bedrijfsnaam

Ik adviseer anderen om gerust eens te komen kijken bij de Top100 businessclub.

Vanaf de allereerste bijeenkomst was ik aanwezig bij de Top100 Businessclub. Nog niet als lid maar als gast. Het ging hier echt anders dan bij andere netwerkclubs. Ik adviseer anderen dan ook echt om gerust eens te komen kijken bij de Top100 businessclub.

Na diverse bijeenkomsten leerde ik veel ondernemers uit de omgeving kennen. Kennis werd gedeeld en vanuit daar is ook de aanvraag gekomen of wij iets voor de Ruchte konden betekenen. Natuurlijk, was direct ons antwoord! Wij als RenewMyID dragen lokale initiatieven, verenigingen en stichtingen graag een warm hart toe.

Bedrijfsnaam

Een ruimte huren zonder zorgen en omkijken

Een ruimte huren zonder zorgen en omkijken, dat is wat we gedaan hebben bij de Ruchte! De ruimte stond bij binnenkomst netjes klaar zoals vooraf besproken en ook voor de horeca is gezorgd, zelfs in de foyer nadat we klaar waren met de avond. Wij hebben er een hele fijne workshop gegeven en zouden het zo weer doen!

Blijf sociaal Volg ons op social media

Mis niets en volg ons via Facebook, Instagram, LinkedIn en Youtube.