Tot 12 augustus zijn we gesloten. Fijne zomer!

Sponsor worden

Met jaarlijks 100.000 bezoekers en ruim 1 miljoen paginaklikkers op onze website bieden we je uitgebreide presentatiemogelijkheden om jouw bedrijf in en rondom het theater onder de aandacht van een breed publiek te brengen.

Sponsormogelijkheden

Al onze diverse sponsormogelijkheden worden hieronder toegelicht. Voor een geheel vrijblijvend informatief gesprek kun je contact opnemen met Tim Rijper door het onderstaande formulier in te vullen.

In dit pakket bevinden zich verschillende advertentiemogelijkheden en extra voordelen voor jou als gebruiker van de Ruchte.

> Een advertentie van 1/4 pagina in de cultuurkrant*
> Logo in de theaterbrochure
> Naamsvermelding + logo op de sponsorpagina van de website, met mogelijkheid tot doorlinken
> Naamsvermelding + logo op de sponsorwand in de Foyer
> Advertentie op de monitor in de foyer
> Gratis gebruik van een zaal in de Ruchte voor een dagdeel.
> Lidmaatschap Top 100 businessclub 2 personen
> Een Ruchte cadeaubon; met 2 personen naar een theatervoorstelling naar keuze, inclusief een borrelarrangement

Per theaterseizoen € 650,00 (excl. BTW)

 

*In mei komt jaarlijks de cultuurkrant uit. Deze heeft een oplage van minimaal 17.000 stuks en wordt verspreid in de gemeente Someren en Asten. In deze cultuurkrant wordt het volledige programma en belangrijke informatie over de Ruchte vermeld. Jouw advertentie wordt in full-colour weergegeven

Als Theater & Businessrelatie verbindt je jouw naam aan Theater de Ruchte. We bieden je uitgebreide presentatiemogelijkheden om jouw bedrijf in en rondom het theater, onder de aandacht van een breed publiek te brengen van 100.000 bezoekers en ruim 9 miljoen paginaklikkers op onze website per jaar. AlsTheater & Businessrelatie ben je verzekerd van een tot in de puntjes verzorgde theateravond. Geniet met je relaties of medewerkers van eersterangs plaatsen bij de door jou uitgekozen voorstelling(en), een heerlijk diner vooraf en diverse drankjes in de pauze en na afloop.

Wanneer je gebruik wilt maken van Theater & Businessrelatie ontvang je hier 18 eersterangs entreetickets voor de door jou uitgekozen voorstelling(en). Daarnaast zit er bij het theaterbezoek een 3-gangen diner bij Gasterij Krabbendam. Uiteraard krijg je er een drankje bij in de pauze en ontvang je diverse borrelhapjes en een drankje na afloop van de voorstelling. Jouw jas wordt daarnaast ook kosteloos opgehangen in onze garderobe.

Je kunt ook nog de optie nemen voor extra kaarten, dit kan uiteraard besproken worden. Neem voor meer informatie contact met de Ruchte.

In de foyer hangt een grote monitor met een diagonaal van 150 cm. Op deze monitor wordt informatie vertoond, afgewisseld met commercials in de vorm van foto’s of bewegende beelden. De informatie is afgestemd op dat wat voor de bezoekers van de Ruchte op dat moment relevant is, denk hierbij aan een weerbericht, programma-aankondigingen, etcetera. Het is een mogelijkheid om naast de vermelding op de kleine monitoren voor de zaaltoewijzing op een opvallende manier de naam van jouw bedrijf onder de aandacht te brengen.

Er worden blokken informatie getoond afgewisseld met advertenties. Een advertentie maximaal 20 seconden worden vertoond. Dit filmpje wordt dan vier maal per uur vertoond gedurende minimaal 8 uur per dag. Jouw advertentie wordt dan per jaar bijna 4000 maal getoond aan de circa 100.000 bezoekers van de Ruchte. Deze sponsormogelijkheid staat open voor iedereen.

Het tarief voor deze mogelijkheid is € 250,- excl. btw per jaar en € 125,- excl. btw per half jaar, voor commercials die geen ontwerp nodig hebben (zgn. opmaakkosten). Zonder opmaakkosten is het alleen het maken van een diashow van foto’s of het inkorten van een film. Tekst en een logo kunnen dan in de advertentie worden verwerkt. Indien er ontwerp- of additionele werkzaamheden nodig zijn (maken van foto’s en film, ontwerpen logo etc.), kunnen hieraan opmaakkosten zijn verbonden. De Ruchte realiseert deze opmaakwerkzaamheden via een partner.

Het vervangen van commercials tijdens de loop van het jaar is ook mogelijk. De minimale tijd dat een commercial vertoond wordt, is één maand. De commercials kunnen bestaan uit foto’s, videobeelden en in het algemeen mogelijkheden die webbrowser technieken toestaan: HTML, Flash, RRS feeds, etcetera.

> Naamsvermelding website
Jaarlijks trekt de website van de Ruchte 70.000 bezoekers, die in totaal bijna 9 miljoen pagina’s aanklikken (cijfers 2011). Op elke pagina is ruimte gereserveerd voor de weergave van logo’s van sponsors.
De prijs voor een advertentie op de website van de Ruchte is € 200,- per jaar.

> Naamsvermelding tickets
Vermelding van de naam op entreetickets. Naamsvermelding op de entreekaartjes kost € 500,- excl. btw
De contractduur voor deze mogelijkheden is drie jaar.

> Advertenties theateruitingen
– 1/1, 1/2 of 1/4 pagina advertentie (full colour) in de theaterbrochure van de Ruchte (mei 6.000 oplage)
– 1/1, 1/2 of 1/4 pagina advertentie (full colour) in de Cultuurkrant van de Ruchte. Plaatsing in ’t Contact en Peelbelang (mei 14.000 oplage)

Daarnaast kun je als sponsor ook gratis gebruik maken van een vergaderzaal voor een dagdeel.

> Zaalvernoeming:
De prijzen zijn afhankelijk van de grootte van de zaal, er zijn nog zalen beschikbaar. Neem voor meer informatie contact op onze manager Tim Rijper.

> Rode loper
Bij theatervoorstellingen kan voor de ingang van de Ruchte een rode loper worden uitgelegd met een sponsortekst ernaast. Dit zou dan zijn ‘De rode loper wordt U aangeboden door “bedrijf X”.’

Hiervoor is per vijf maal de prijs € 250,-.

 

Snel een antwoord?

WhatsApp met ons
Ma t/m vr 9.00 uur – 17.00 uur

Bekijk ons programma

De nieuwsmail volgen

 

Vul dit formulier in en wij nemen contact met je op:

Heb je vragen?

Neem contact op!

Heb je vragen of wil je een afspraak maken? Stuur ons een bericht of neem telefonisch contact met ons op

0493-44 11 44

Blijf sociaal Volg ons op social media

Mis niets en volg ons via Facebook, Instagram, LinkedIn en Youtube.