Programma

The Big Lazy Piano Band

Staconcert

zaterdag 05 oktober 2024

  • Tijd: 21:00 uur
  • Pauze: Nee
  • Regulier: € 18,-
Bestellen

The Big Lazy Piano Band

The Big Lazy Piano Band: een swingende samenwerking tussen de Lazy Piano’s en de Jazz Academy van Muziekvereniging Somerens Lust!

Ter ere van het 150-jarig jubileum van Muziekvereniging Somerens Lust presenteert de Jazz Academy deze avond The Big Lazy Piano Band’. Deze geweldige samenwerking met de Lazy Piano’s staat garant voor een avondje meezingen met bekende hits. Ieder geheel in zijn eigen stijl vullen zij elkaar naadloos aan en hebben zij het gezamenlijk doel om samen met het publiek een feest te bouwen.

De ‘Lazy Piano’s’ bestaan uit Marcel Stevens (van Petazzi mi skruwsaws) en Bram Bosmans op piano (van Striepke veur) samen met Stephan Spoormakers op de drums. Zij hebben in het binnen- en buitenland al massa’s mensen aan het meezingen gekregen.

De lokale big band ‘The Jazz Academy’ van Muziekvereniging Somerens Lust heeft zijn sporen verdiend met vertolkingen van bekende Crooners en popartiesten. Deze, gezongen door de fantastische stemmen van Hein Verberne en Loes van Stratum en begeleid door een strakke ritmesectie, trompetten, trombones en saxen.

Kom naar de Ruchte voor een enerverende ervaring van muziek, zang en feest!

Heb je vragen?

Neem contact op!

Heb je vragen of wil je een afspraak maken? Stuur ons een bericht of neem telefonisch contact met ons op

0493-44 11 44

Blijf sociaal Volg ons op social media

Mis niets en volg ons via Facebook, Instagram, LinkedIn en Youtube.