Programma

Movie Sing-a-long: Mamma Mia

Film

zaterdag 22 maart 2025

  • Tijd: 20:00 uur
  • Pauze: Nee
  • Inclusief: Garderobe
  • Regulier: € 10,-
Bestellen

Movie Sing-a-long: Mamma Mia

Meezing Bioscoop - Film met live entertainment

De 2e editie van Movies Sing-a-long is gearriveerd en deze keer brengen we de betoverende magie van “Mamma Mia” naar het grote scherm. Na het overweldigende succes van onze Grease-editie vorig jaar, konden we het niet laten om opnieuw het podium te betreden en deze keer met de onweerstaanbare hits van ABBA! Van “Dancing Queen” tot “Mamma Mia” zelf, bereid je voor op een avond vol film, live-entertainment en meezingers. En alsof dat nog niet genoeg is, gaat het feest na de film gewoon door met een afterparty in onze foyer van de Dancing Queens!

Jullie, het publiek zijn de sterren van de show! Zing en doe mee met de leukste en bekendste hits die een film ooit heeft voortgebracht.

Afterparty: Dancing Queens
Dancing Queens bestaat uit het duo Anouk Demos en Marielle Kivits. Samen brengen deze twee topzangeressen de ABBA-hits weer helemaal terug. Met “Dancing Queens ” brengen ze vol passie en energie het repertoire van de Zweedse supergroep. Het optreden staat in het teken van meezingen en dansen op de grootste hits van ABBA die in een rap tempo voorbij komen. Ben jij klaar voor Dancing Queen, Mamma Mia, Waterloo en nog veel meer!?

Heb je vragen?

Neem contact op!

Heb je vragen of wil je een afspraak maken? Stuur ons een bericht of neem telefonisch contact met ons op

0493-44 11 44

Blijf sociaal Volg ons op social media

Mis niets en volg ons via Facebook, Instagram, LinkedIn en Youtube.