Tot 12 augustus zijn we gesloten. Fijne zomer!

Programma

Mell & Vintage Future

Muziektheater

vrijdag 06 december 2024

  • Tijd: 20:00 uur
  • Pauze: (Nog) niet bekend
  • Inclusief: Consumptie, Garderobe
  • Regulier: € 27,-
  • Voordeelticket: € 24,30
Uitverkocht

Mell & Vintage Future

Mell VF is bekend van de Beste Zangers en bijna wekelijks op vrijdag te horen bij Vandaag Inside

Meld jezelf aan voor op de wachtlijst: klik hier


Twee ervaren mannen in de Nederlandse muziekwereld en een jonge vrouw uit een roemrijk Volendams muziekgeslacht vormen samen Mell & Vintage Future.

Tijdens de vorige uitverkochte tour bleek dat Mell & Vintage Future geweldig tot hun recht komen in het theater. De muzikaliteit van dit bijzondere trio, de uitzonderlijke stem van Mell, de eigen liedjes groots en klein en de bijzondere covers: het levert een onvergetelijke show op. Veruit de meest gehoorde reacties waren: “wat een energie, wat een stem, wat een plezier, wat een geweldig mooie avond”. Het enthousiasme van het publiek was ongekend.

DNA
Mell VF’s nieuwste theatertour, zorgt dat muzikale en familiaire DNA samensmelten tot een magische ervaring die de grenzen van verbeelding overstijgt. Laat je meevoeren door de harmonieën en ritmes van Mell VF. Elk nummer is doordrenkt met zowel rijke muziek als familiegeschiedenis waardoor elke noot een diepere betekenis krijgt en elk verhaal een nieuwe dimensie. Koop nu je kaarten en dompel jezelf onder in de wonderlijke wereld van Mell en de DNA van voorouders!

Line-up:
Mell (zang), Ton Dijkman (drums, gitaar en backing vocal) en Martin Scheppink (Hammond, voetbas, keys en backing vocals).

 

Heb je vragen?

Neem contact op!

Heb je vragen of wil je een afspraak maken? Stuur ons een bericht of neem telefonisch contact met ons op

0493-44 11 44

Blijf sociaal Volg ons op social media

Mis niets en volg ons via Facebook, Instagram, LinkedIn en Youtube.