Programma

Eric Mijnster

Theatercollege

woensdag 11 september 2024

  • Tijd: 20:00 uur
  • Pauze: Nee
  • Inclusief: Garderobe, Pauzedrankje
  • Regulier: € 14,-
Bestellen

Eric Mijnster

Samen voor Someren organiseert

Deze voorstelling is onderdeel van de week voor de mentale gezondheid van Samen voor Someren.

OVER DE VOORSTELLING
Wat als je het gevoel hebt dat er iets essentieels ontbreekt in je leven? Eric besloot zijn eigen mysterie te ontrafelen en begon aan een avontuur dat zijn leven voorgoed veranderde. Hij fietste La Route des Grandes Alpes, 650 kilometer over 14 Franse Alpenbergen, non-stop en zonder te slapen. Vervolgens verkocht hij al zijn bezittingen om in een bus in de bergen te gaan wonen. Na ruim een jaar busleven keerde hij terug naar Nederland om zijn eigen verhaal en het gevonden pad te delen.

In de voorstelling Het geluksgevoel neemt Eric je mee op reis met doorleefde anekdotes, oogstrelende beelden en live muziek. Zijn oprechte en ontroerende verhaal raakt en inspireert en laat je nadenken: ‘Wat wil je nou écht?’ Beleef zijn reis en ontdek de kracht om helemaal jezelf te zijn. Ben jij klaar voor een sprong in het diepe?

OVER ERIC
Eric Mijnster (uit Someren) spreekt, schrijft, maakt en deelt recht vanuit het hart. Zijn creaties zijn brandstof voor je innerlijke vuur en brengen de boodschap dat je mag zijn zoals je van nature bent. Met persoonlijke ervaringen belicht hij thema’s als keuzes, tegenslag, leiding nemen, vergeving en liefde. Eric inspireert om je ware zelf te ontdekken en te omarmen. Naast maker van theatervoorstellingen en workshops is Eric auteur van de boeken Het Geluksgevoel en Hoe vind ik mijn Flow?.

 

Meer info over de week van de mentale gezondheid: klik hier

 

Heb je vragen?

Neem contact op!

Heb je vragen of wil je een afspraak maken? Stuur ons een bericht of neem telefonisch contact met ons op

0493-44 11 44

Blijf sociaal Volg ons op social media

Mis niets en volg ons via Facebook, Instagram, LinkedIn en Youtube.