Nieuw theaterprogramma

Programma

Dorpsquiz Someren 2023

Spel

Dorpsquiz Someren 2023

De 7de editie van DorpsQuiz Someren zal op zaterdag 9 december 2023 weer als vanouds losbarsten!

De teamticketverkoop is gestopt.

Quiz je niet mee, maar wil je toch naar de feestavond?
Koop hier aanmoedigingstickets

Deze quiz zit boordevol vragen over Someren en algemene vragen passend bij het thema. De ultieme gelegenheid om een gezellig samenzijn met vrienden, familie of collega’s te combineren met een leuke activiteit: quizzen! Na een aantal uren vol inspanning is het tijd voor ontspanning tijdens de grandioze feestavond in de Ruchte met direct de prijsuitreiking. Stel een team samen en doe mee!

Thema: Beestenboel
Het is geen broodje aap verhaal dat het thema dit jaar ‘Beestenboel’ is. Als de kat van huis is dan toveren wij de Ruchte om tot dierenrijk. Hiervoor zijn we op zoek naar wijze uilen, koele kikkers, slimme kraaien, sluwe vossen, nieuwsgierige aapjes, dansende muizen en zingende Zummerse nachtegalen. Haal de tijger in je naar boven, stel je kudde samen en kom strijden voor de titel van ‘’winnaar van Dorpsquiz Someren 2023’. Bende gij zo dom als het achtereind van een varken of een kwal van een vent? Daar zal geen haan naar kraaien, want ge bent toch van harte welkom om ‘s avonds lekker te zingen als een nachtegaal tijdens de feestavond met de prijsuitreiking.

Bestel je groepsticket voordat de vogel is gevlogen en je achter het net vist. Via de bestelknop op deze pagina. Kat in het bakkie toch?

 Ps. de live-band ‘s avonds is weer het neusje van de zalm. Deze maken we binnenkort bekend.

Gezellig thuis meespelen via de quiz-app, een aantal ludieke doe-opdrachten op locatie en vervolgens gezellig met z’n allen naar de feestavond met een geweldige feestelijke coverband. Je kunt met maximaal 12 personen per team meedoen, wij verzorgen zelf alle vragen en er komt een grotere variatie in de vraagsoorten.

Teamtickets voor deelname aan de quiz en bijhorende aansluitende spetterende feestavond zijn nu te bestellen via de bestelknop op deze pagina.

> Deelname: 8,50 euro per persoon
> Quiz: 18:00 – 21:00 uur
> Feestavond en prijsuitreiking: 21:00 – 02:00 uur

Heb je vragen?

Neem contact op!

Heb je vragen of wil je een afspraak maken? Stuur ons een bericht of neem telefonisch contact met ons op

0493-44 11 44

Blijf sociaal Volg ons op social media

Mis niets en volg ons via Facebook, Instagram, LinkedIn en Youtube.