Top 100 Businessclub

Join the club!

Bij de bijeenkomsten van de Ruchte Top 100 kun je op een eenvoudige manier netwerken, worden samenwerkingen gestimuleerd en je toont jouw betrokkenheid bij het sociaal cultureel leven in de Somerense gemeenschap, want de volledige contributie wordt aangewend ter financiële ondersteuning van culturele activiteiten in de Ruchte, dan wel voor aanschaf van middelen hiervoor.

Netwerken in een inspirerende omgeving

Daarnaast is de Ruchte ook een mooi podium om jouw eigen product of dienst onder de aandacht te brengen. De vernieuwde foyer heeft inmiddels de uitstraling om je hier te mogen ontvangen. De clubleden krijgen voor een lidmaatschap à € 100,00 excl. BTW per persoon per jaar, 4 maal per jaar een afwisselend netwerk-programma aangeboden, met als uitgangspunt ontmoeten, inspireren en te presenteren. Daarnaast kunnen de club-leden tegen gereduceerd tarief vergaderen, ruimtes huren en krijgen ze voorrang bij speciale kortingsacties voor kaartjes voor diverse theatervoorstellingen.

De voordelen op een rijtje;
> Voordelig B2B netwerken
> Aantoonbaar cultureel maatschappelijk betrokken
> Netwerkomgeving voor reeds opgebouwde relaties
> Vergroting naamsbekendheid door deelname aan activiteiten in de Ruchte en de free-publicity verzorgd door de Ruchte (vermelding bedrijf op website van de Ruchte)

Bekijk hier onze leden

Interesse?

Voor een geheel vrijblijvend informatief gesprek kun je contact opnemen met Tim Rijper door het onderstaande formulier in te vullen.

Lees hier de ervaring van anderen:

WESLY TRUIJEN – RENEWMYID
Hoe word je als Businessclub-lid mediapartner van de Ruchte? Wesly beschrijft zijn ervaring.

Lees zijn verhaal

Schrijf je hier in voor onze Top 100 Businessclub:

Heb je vragen?

Neem contact op!

Heb je vragen of wil je een afspraak maken? Stuur ons een bericht of neem telefonisch contact met ons op

0493-44 11 44

Blijf sociaal Volg ons op social media

Mis niets en volg ons via Facebook, Instagram, LinkedIn en Youtube.

Sluiten