Programma

Wij gaan voor De Muziek

Muziektheater

Wij gaan voor De Muziek

We zijn nog aan het nagenieten van de vorige edities van Wij Gaan Voor De Muziek.

We zijn nog aan het nagenieten van het 10 en 11 Jarig bestaan van Wij Gaan Voor De Muziek. Nog steeds wordt er gesproken over de speciale verrassingsartiest Frans Bauer en vorig jaar René Schuurmans, die op deze middag een miniconcert gaven.

Ook dit jaar gaan we met de 12e editie verder met een zeer bekende Nederlandse verrassingsartiest die het Nederlandstalige vertolkt. Wie het is blijft nog geheim. Natuurlijk zit de middag weer vol van energie, live zang , dans en het bespelen van instrumenten.

De mensen met een beperking hebben weer hun eigen live act bedacht, die ze op het grootste podium van Someren ten gehore gaan brengen. Dit jaar zal de werkgroep CBP (WBA) ook weer gaan samenwerken, met KansPlus Asten Someren Deurne. De vertrouwde presentatie ligt wederom in handen van Piet Berkers, de grote motivator van dit spektakel.

Dus, als u dit de vorige jaren hebt gemist, kunt u beter nu alvast uw kaarten reserveren. Dan bent u zeker van een plaatsen een onvergetelijke middag!

Mindervalide gebruikers:
De Ruchte is toegankelijk voor mindervalide bezoekers, in de theaterzaal zijn diverse rolstoelplaatsen beschikbaar. Wil je gebruik maken van deze plaatsen dan dien je contact op te nemen met de Ruchte, een tijdige reservering is gewenst.

Heb je vragen?

Neem contact op!

Heb je vragen of wil je een afspraak maken? Stuur ons een bericht of neem telefonisch contact met ons op

0493-44 11 44

Blijf sociaal Volg ons op social media

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en volg ons via Facebook en Instagram.

Sluiten