Tot 12 augustus zijn we gesloten. Fijne zomer!

Programma

Victor Mids

Illusie

vrijdag 14 maart 2025

  • Tijd: 16:30 uur
  • Pauze: Nee
  • Inclusief: Consumptie, Garderobe
  • Regulier: € 32,-
Uitverkocht

Victor Mids

Meld jezelf aan voor op de wachtlijst voor 16:30 uur: klik hier

Meld jezelf aan voor op de wachtlijst voor 20:00 uur: klik hier


Hij is hét kijkcijferkanon van de zaterdagavond op NPO1, met wekelijks meer dan 2 miljoen kijkers. Hij verbaasde mensen als premier Mark Rutte, Chantal Janzen en Humberto Tan. Hij stond maar liefst 6 keer in een stijf uitverkochte AFAS live met zijn eigen theatershow. Maar hij komt deze avond speciaal naar Someren; illusionist en MINDF*CKER Victor Mids!

Deze interactieve show is een combinatie van illusionisme, psychologie, geneeskunde en vingervlugheid. De klassieke vorm van goochelen achter zich latend, demonstreert Victor de inzichten die schuil gaan achter zijn unieke illusies en interactieve neuropsychologische experimenten. Want hoe makkelijk ben je af te leiden? Hoe werkt ons geheugen? En bestaat er eigenlijk wel een vrije wil? Ervaar zelf in de Ruchte hoe eenvoudig jouw eigen hersenen en zintuigen te misleiden zijn én wat jij daar als individu of organisatie van kunt leren.

Victor Mids is illusionist en arts (niet praktiserend). Met deze innovatieve combinatie brengt hij illusie en wetenschap op een unieke manier samen. Op congressen, bedrijfsfeesten en zakelijke evenementen behandelt hij thema’s op maat, zoals beïnvloeding, samenwerken, neuromarketing en communicatie. Laat u meenemen in zijn wereld, waar niets is wat het lijkt…

MINDF*CK is een populair-wetenschappelijk illusieprogramma, waarin Victor Mids bekende en onbekende Nederlanders onverklaarbare illusies toont. De kijker krijgt daarbij inzicht in de achterliggende neuropsychologische principes.

Duur voorstelling: 75 minuten

Heb je vragen?

Neem contact op!

Heb je vragen of wil je een afspraak maken? Stuur ons een bericht of neem telefonisch contact met ons op

0493-44 11 44

Blijf sociaal Volg ons op social media

Mis niets en volg ons via Facebook, Instagram, LinkedIn en Youtube.