Programma

Passion Someren

Muziektheater

vrijdag 29 maart 2024

  • Tijd: 20:00 uur
  • Pauze: Nee
  • Regulier: € 17,50
Bestellen

Passion Someren

Nas Orkestra vertelt op Goede Vrijdag en Paaszaterdag  het meeslepende verhaal over het lijden en sterven van Jezus van Nazareth in een indringende muziektheatervoorstelling. Vorig jaar beroerde het gezelschap al de harten van ons publiek. Dit jaar komt het passieverhaal opnieuw tot leven in Passion Someren;  een live belevenis met prachtige muziek.

Het passiespel hoort thuis in een rijke, eeuwenoude traditie. De eerste uitvoeringen ontstonden al vóór het jaar 1000, toen monniken de gezangen over de verrijzenis van Jezus in dialoogvorm opvoerden. Sinds de middeleeuwen komt er steeds meer spektakel aan te pas om het publiek te raken, te boeien en mee te nemen in het aloude bijbelverhaal. Het meest actueel is The Passion waarin bekende Nederlanders op tv het lijdensverhaal in een actueel jasje opvoeren.

Eigentijds en meeslepend

Nas Orkestra brengt een heel eigen en  vooral ook eigentijdse Passion Someren  op het podium. Energievol, sensationeel, vol emotie en met veel muziek! Niet voor niets verkoopt dit internationale gezelschap elk jaar in de witte week voor Pasen alle voorstellingen uit. Het verhaal blijft hetzelfde; daar wordt niet aan getornd. Welke nummers er dit jaar uitgekozen zijn om je te raken? Dat houden we nog even geheim, maar ook dit jaar geniet je bij Passion Someren van een gloednieuwe, meeslepende show die niemand onberoerd laat.

Heb je vragen?

Neem contact op!

Heb je vragen of wil je een afspraak maken? Stuur ons een bericht of neem telefonisch contact met ons op

0493-44 11 44

Blijf sociaal Volg ons op social media

Mis niets en volg ons via Facebook, Instagram, LinkedIn en Youtube.