Programma najaar 2020 >

Programma

Jeroens Clan

Cabaret

vrijdag 27 november 2020

  • Tijd: 19:00 uur
  • Pauze: Nee
  • Prijs per persoon: € 22,-
Bestellen

Jeroens Clan

Tere zieltjes

Er zijn twee soorten mensen: sneue lafaards die nooit iets nieuws durven te proberen en mensen zoals jij, die over tien jaar kunnen zeggen: ‘Ik was bij de debuut voorstelling van Jeroens Clan’.

Na een succesvolle finalisten tournee van het Leids Cabaret Festival komen Jip de Poorter, Matthias Tunsen en Bram Kroon nu met ‘Tere zieltjes’ naar theater de Ruchte. Een programma vol snelle scènes, rauwe liedjes en scherpe grappen.

Het juryrapport van het Leids Cabaret Festival 2018 meldt ; ‘Jeroens Clan’ gooide hoge ogen met een energieke voorstelling die de zaal flink aan het lachen wist te krijgen. Brabantse jongens met een grote bek: het blijft, ondanks de ruime ervaring die we daar sinds de debuten van Hans Teeuwen en Theo Maassen mee hebben, toch iets onweerstaanbaars houden.

Prijs per persoon: 22 euro (voorstelling + drankarrangement)
Het is alleen mogelijk om een ticket voor 2 personen te bestellen.


Full-service theater:

Tijdens de voorstelling genieten van een lekker drankje aan een eigen tafel voor 2 personen! Dat is nu mogelijk in onze nieuwe opzet, welke volledig voldoet aan alle maatregelen tegen Covid-19. Intiem, veilig en gezellig!

Beleef in 4 stappen een full-service voorstelling:
> Stap 1: klik op ‘Bestellen’.
> Stap 2: selecteer het juiste ticket en vervolgens je tafel voor 2 personen.
> Stap 3: rond de bestelling verder af.
> Stap 4: geef je drankjes door via de ordermail (2 per persoon).

Drankarrangement
Bij ontvangst krijg je een kopje koffie of thee. Vervolgens staan de door jou geselecteerde drankjes (2 per persoon) op tafel voor je klaar staat, zodat je tijdens de voorstelling van een lekker drankje kunt genieten.

Gezellig naborrelen?
Je hebt ook de mogelijkheid om via de bestelomgeving een tafel voor 2 personen in onze gezellige foyer te reserveren. Dit is uitsluitend mogelijk voor na afloop van de voorstellingen die om 21:00 uur beginnen. Heb je vragen of wensen voor het naborrelen, zoals bijvoorbeeld een tafeltje bij een kennis in de buurt of een extra borrelhapje, neem dan contact op met horeca@deruchte.nl. We hebben een beperkt aantal tafels in de foyer beschikbaar.

Vragen?
Heb je een vraag over de ticketverkoop of onze maatregelen omtrent het coronavirus? Bekijk dan eens onze ‘veelgestelde vragenpagina’ of mail ons via info@deruchte.nl.

Veelgestelde vragen

Heb je vragen?

Neem contact op!

Heb je vragen of wil je een afspraak maken? Stuur ons een bericht of neem telefonisch contact met ons op

0493-44 11 44

Blijf sociaal Volg ons op social media

Mis niets en volg ons via Facebook, Instagram en Youtube.

Sluiten