Programma najaar 2020 >

Programma

Fabian Franciscus

Cabaret

vrijdag 16 oktober 2020

  • Tijd: 21:00 uur
  • Pauze: Nee
  • Prijs per persoon: € 22,-
Bestellen

Fabian Franciscus

Kleine Wereld (15+)

Groot aanstormend cabarettalent

Na zijn eerste, vrijwel volledig uitverkochte, ‘Vlafeest’-tour komt Fabian Franciscus met een hilarisch nieuwe voorstelling over het reilen en zeilen bij de psycholoog. De autistische cabaretier neemt je mee in een herkenningsreis door zijn restrictief kleine wereld. Nieuwe én herkenbare coaching-situaties worden door Franciscus op bijzonder doordachte manier belicht. Mocht je nog nooit een ‘coach’ hebben gehad, geen zorgen; hij weet ook voor jou een reden te verzinnen om er toch een te nemen!

Meermaals ging Fabian viraal met stukjes uit zijn voorstelling en was o.a. te gast bij DWDD, Kopspijkers, Radio 538, Spijkers met Kop en Na Het Nieuws.

Prijs per persoon: 22 euro (voorstelling + drankarrangement)
Het is alleen mogelijk om een ticket voor 2 personen te bestellen.


Full-service theater:

Tijdens de voorstelling genieten van een lekker drankje aan een eigen tafel voor 2 personen! Dat is nu mogelijk in onze nieuwe opzet, welke volledig voldoet aan alle maatregelen tegen Covid-19. Intiem, veilig en gezellig!

Beleef in 4 stappen een full-service voorstelling:
> Stap 1: klik op ‘Bestellen’.
> Stap 2: selecteer het juiste ticket en vervolgens je tafel voor 2 personen.
> Stap 3: rond de bestelling verder af.
> Stap 4: geef je drankjes door via de ordermail (2 per persoon).

Drankarrangement
Bij ontvangst krijg je een kopje koffie of thee. Vervolgens staan de door jou geselecteerde drankjes (2 per persoon) op tafel voor je klaar staat, zodat je tijdens de voorstelling van een lekker drankje kunt genieten.

Gezellig naborrelen?
Je hebt ook de mogelijkheid om via de bestelomgeving een tafel voor 2 personen in onze gezellige foyer te reserveren. Dit is uitsluitend mogelijk voor na afloop van de voorstellingen die om 21:00 uur beginnen. Heb je vragen of wensen voor het naborrelen, zoals bijvoorbeeld een tafeltje bij een kennis in de buurt of een extra borrelhapje, neem dan contact op met horeca@deruchte.nl. We hebben een beperkt aantal tafels in de foyer beschikbaar.

Vragen?
Heb je een vraag over de ticketverkoop of onze maatregelen omtrent het coronavirus? Bekijk dan eens onze ‘veelgestelde vragenpagina’ of mail ons via info@deruchte.nl.

Veelgestelde vragen

Heb je vragen?

Neem contact op!

Heb je vragen of wil je een afspraak maken? Stuur ons een bericht of neem telefonisch contact met ons op

0493-44 11 44

Blijf sociaal Volg ons op social media

Mis niets en volg ons via Facebook, Instagram en Youtube.

Sluiten