Voorrang & voordeel voor theatertickets?

Programma

Diederik Jekel

Theatercollege

vrijdag 21 april 2023

  • Tijd: 20:00 uur
  • Pauze: (Nog) niet bekend
  • Inclusief: Pauzedrankje
  • Regulier: € 21,-
  • Voordeelticket: € 18,90
Bestellen

Diederik Jekel

Eerste Hulp bij Moeilijke Onderwerpen

Hoe vaak gaat het bij het koffiezetapparaat op je werk niet over grote onderwerpen zoals de oplossingen voor klimaatverandering, de stikstofcrisis of wat er nou precies voor de oerknal was? Gaan discussies op social media over lastige kwesties als bestaat buitenaards leven, is kernenergie nuttig, waarom dromen we, hoe lossen we de huizencrisis op, wanneer nemen computers mijn baan over en waarom worden vogels niet geëlektrocuteerd als ze op stroomleidingen zitten? Deze en meer belangwekkende kwesties worden behandeld in Diederik’s nieuwe voorstelling: Eerste Hulp bij Moeilijke Onderwerpen. Eén avond en je kunt gegarandeerd meepraten met de belangrijkste onderwerpen die vandaag de dag spelen. Diederik legt met humor en simpele voorbeelden uit wat er speelt zodat het publiek zelf een standpunt in kan nemen.

Stel je vraag
Voorafgaand aan de voorstelling kan het publiek zelf vragen voor Diederik opschrijven en in een daarvoor bestemde EHBMO doos stoppen. Deze vragen worden vervolgens tijdens de voorstelling door Diederik vakkundig en zo goed mogelijk beantwoord.

Kortom een avond vol vermaak en stiekem ook wat opsteken. Wie weet wordt je eigen vraag ook nog beantwoord. Een avond zoals je nog nooit gezien hebt.

Heb je vragen?

Neem contact op!

Heb je vragen of wil je een afspraak maken? Stuur ons een bericht of neem telefonisch contact met ons op

0493-44 11 44

Blijf sociaal Volg ons op social media

Mis niets en volg ons via Facebook, Instagram, LinkedIn en Youtube.