Programma

Comedy Foyer

Comedy

zaterdag 07 september 2024

  • Tijd: 20:00 uur
  • Pauze: Nee
  • Regulier: € 18,-
  • Voordeelticket: € 16,20
Uitverkocht

Comedy Foyer

Dat wordt een hele grote!

Meld jezelf aan voor op de wachtlijst: klik hier


We hebben iets nieuws bedacht: Stand-up Comedy. In onze foyer.

Get up, stand up!
Stand-up comedy/cabaret voor een heerlijke avond uit. Laat je in onze foyer verrassen door 3 comedytalenten, ieder 30 minuten! Een ongedwongen avond met een drankje en een hapje binnen handbereik. Het perfecte laagdrempelig uitje met je vrienden of familie!

Locatie: foyer
Aantal gasten: 100 (dus wees er snel bij)

Programma:
Deuren open: 19:00 uur
Aanvang: 20:00 uur

Stand-uppers: Finn Visser, Celine Schrama en Jasper Posson.

Finn Visser:
Finn Visser heeft over alles een mening. Jij ook, maar Finn heeft een andere – en de microfoon trouwens. Zijn hilarische zielenroerselen waren goed voor zowel de publiek- als de persoonlijkheidsprijs op het Groninger Studenten Cabaret Festival. Iets wat hij te danken heeft aan het publiek en zijn persoonlijkheid. Finn verandert zware onderwerpen in vederlichte oneliners en dagelijkse futiliteiten worden net zo lang uit elkaar getrokken, totdat de zin dan wel onzin ervan duidelijk is.

Celine Schrama:
Het jonge veelbelovende talent Céline Schrama is finalisten van het Leids Cabaret Festival 2022. Celine is altijd die persoon die in een gesprek net iets te ver gaat. Vet ongemakkelijk en onhandig, behalve op het podium. Daar is die ongemakkelijkheid en onhandigheid haar beste wapen. Haar hoge grapdichtheid en zelfspot zijn daarbij haar grootste troef; eerst zichzelf belachelijk maken, en dan … is het publiek aan de beurt.

Jasper Posson:
Een verse comedy-topper. (Mimiek, intonatie en de bijhorende bewegingen: ze zijn scherp, accuraat en fungeren als olie op het lachvuur dat woekert in de zaal. Bij ons bekend als het voorprogramma van de woensdagvoorstelling van Philippe Geubels, afgelopen december in de Ruchte.

Heb je vragen?

Neem contact op!

Heb je vragen of wil je een afspraak maken? Stuur ons een bericht of neem telefonisch contact met ons op

0493-44 11 44

Blijf sociaal Volg ons op social media

Mis niets en volg ons via Facebook, Instagram, LinkedIn en Youtube.