Tot 12 augustus zijn we gesloten. Fijne zomer!

Personeelsuitje gezocht? Avondje theater!

11 juli 2023

Avondje theater als personeelsuitje? Ja!

Hoe gaan we het personeelsuitje van vorig jaar overtreffen? Pff.. dat kost veel werk! Stop! Het organiseren van een evenement is niet zomaar gedaan, daar weten wij alles van. Maak je jezelf gemakkelijk en beleef gezellig een avondje uit in ons theater. Wij nemen de stress uit je handen, zodat jij nu al kunt genieten met je collega’s.

Steeds meer bedrijven maken de stap naar het theater voor een bedrijfsfeest. Wij hebben de voordelen we even voor jou op een rijtje gezet:

1: Entertainment – Het eerste voordeel spreekt natuurlijk redelijk voor zich, een artiest of band brengt entertainment naar het evenement. Dit kan in de vorm van cabaret, muziek of iets anders zijn. Het is maar net welke voorstelling aansluit bij de groep waarvoor jij iets organiseert. Je kan er in elk geval vanuit gaan dat jouw gasten geamuseerd zullen zijn.

2: Minder stress – Dat een evenement organiseren veel stress met zich meebrengt mag duidelijk zijn, maar wat als je deze stress een klein beetje kan verminderen? Of je nu kiest voor een openbare voorstelling of je zelf een besloten voorstelling met artiest wilt organiseren, wij regelen het voor je. En het eten dan? Komt goed! Dit kan zowel in de Ruchte als in het restaurant van een van onze partners. Na afloop van de voorstelling kun je nog gezellig naborrelen in onze foyer.

3: Positieve ervaring – Jouw collega’s hebben een nieuwe mooie ervaring erbij. Het hebben van positieve gezamelijke ervaringen leidt tot een sterkere band en dit heeft weer positieve invloed op de werksfeer en de samenwerking tussen collega’s.

Met andere woorden, met deze drie voordelen houd niets jou nog tegen om het volgende personeelsuitje te organiseren in ons theater.

Interesse?
Neem dan contact met ons op via het onderstaande formulier en onze Iwan gaat kijken wat wij voor jou kunnen betekenen.

Inspiratie nodig?

Programma

Heb je vragen?

Neem contact op!

Heb je vragen of wil je een afspraak maken? Stuur ons een bericht of neem telefonisch contact met ons op

0493-44 11 44

Blijf sociaal Volg ons op social media

Mis niets en volg ons via Facebook, Instagram, LinkedIn en Youtube.