Werkgroepen

De organisatie van de Ruchte wordt ondersteund door twee vrijwilligerswerkgroepen.

Werkgroep Theater & Film

De Ruchte organiseert jaarlijst zo’n 30 tot 40 voorstellingen. Muziektheater, cabaret, familievoorstellingen, theatercollege’s en films komen aan bod in het gevarieerde programma. De doelstelling van werkgroep Theater & Film is het bieden van ondersteuning tijdens de professionele theatervoorstellingen die in de Ruchte plaatsvinden. Deze werkgroep bestaat uit zo’n 30 vrijwilligers.

Werkgroep Concerten

In het theaterseizoen kun je ook voor geweldige live-concerten in de Ruchte terecht. Nationale, regionale en lokale live-acts zullen elk seizoen in een gevarieerd aanbod hun kunsten op het podium van de Ruchte komen vertonen. De concerten worden georganiseerd door een geformeerde enthousiaste groep vrijwilligers die zorg dragen voor de programmering en realisatie van de live-concerten zowel op het hoofdpodium in het DOBU theater als intiem in de Foyer.

Organiseer mee!
Lijkt het je leuk om een concert mee te organiseren en de regie te hebben over een grote zaal met professioneel licht, geluid, bijzondere akoestiek en goede faciliteiten, of speel je in een band en denk je dat je dat je een mooie toevoeging aan ons programma kunt zijn, laat het ons dan weten, want dan zijn op zoek naar jou.

Geïnteresseerd? concerten@deruchte.nl

Vrijwilliger worden bij de Ruchte?

Vul het onderstaande contactformulier in, laat ons weten waar je interesses liggen en wij zullen snel contact met je opnemen.

Heb je vragen?

Neem contact op!

Heb je vragen of wil je een afspraak maken? Stuur ons een bericht of neem telefonisch contact met ons op

0493-44 11 44

Blijf sociaal Volg ons op social media

Mis niets en volg ons via Facebook, Instagram, LinkedIn en Youtube.