Tot 12 augustus zijn we gesloten. Fijne zomer!

5 redenen om niet naar het theater te gaan

07 september 2022

1. Ik heb alles al volgepland.

We bieden jou de uitgelezen mogelijkheid om dit te voorkomen. Hoe dan? We maken het programma al ver – soms zelfs meer dan 10 maanden – vooruit bekend en je kunt direct jouw avondjes uit vastleggen. Zo ben je al jouw andere verplichtingen voor. “10 maanden vooruit?” Jazeker! Dat doe je toch ook met een vakantie? Dan heb je alvast iets moois om naar uit te kijken.

2. De artiest waar ik heen wil is altijd al uitverkocht.

Altijd te laat met het kopen van tickets voor je favoriete cabaretier of band? Niet getreurd, wij hebben vier tips:
1. Zet jezelf op de wachtlijst. Deze wachtlijst wordt heel erg vaak geraadpleegd. Vooral in de laatste twee weken natuurlijk.
2. Kijk op de website van de artiest naar de speellijst. Waar de voorstelling in sommige theaters uitverkocht is, zijn er vaak in andere theaters nog kaarten verkrijgbaar.
3. Er zijn regelmatig nog enkele stoelen beschikbaar. Zo kun je er toch bij zijn. En je mag toch niet praten tijdens een voorstelling.
4: Word theatervriend! Zo ben je als eerste op de hoogte en krijg je voorrang op de kaartverkoop.

3. Ik ga liever gewoon een avondje borrelen met vrienden.

Dat snappen we ook natuurlijk. Dit kun je in de Ruchte gewoon combineren. Boek samen een leuke voorstelling en er is meer dan tijd genoeg om erna nog samen te gaan borrelen in onze foyer.

4. Ik heb toch Netflix!

Ja wij hebben ook Netflix, maar theater is echt wat anders. Als je naar ons theater gaat dan ben je echt een avondje uit. Even weg van je bank, je vuile was en van dezelfde talkshow iedere avond. In het theater kun je samen lachen, samen verwonderen, samen beleven en heerlijk borrelen na afloop. En natuurlijk is een live-beleving een grote meerwaarde!

5: ik houd er niet van om in deze tijd hutje-mutje op elkaar te zitten.

Daar hebben we ook rekening mee gehouden! Zowel ons DOBU theater als onze foyer wordt continue geventileerd met een UV-C luchtzuiveringssysteem. Je kunt dus met een gerust hart komen genieten!


Overtuigd om toch te komen?

Bestel je tickets

Heb je vragen?

Neem contact op!

Heb je vragen of wil je een afspraak maken? Stuur ons een bericht of neem telefonisch contact met ons op

0493-44 11 44

Blijf sociaal Volg ons op social media

Mis niets en volg ons via Facebook, Instagram, LinkedIn en Youtube.