Programma

Wielercollege ‘vooruitblikken op de tour’

Theatercollege

Wielercollege ‘vooruitblikken op de tour’

Deze voorstelling is verplaatst van 24 juni 2020 naar 24 juni 2022 en vind in onze gezellige foyer plaats. 

De reeds gekochte tickets blijven geldig voor deze nieuwe datum.
Heb je nog vragen hierover? Stuur een mailtje naar info@deruchte.nl.


Michael Boogerd & Eddy van der Ley over de Tour van 2022

Kan Tadej Pogačar zijn prestatie herhalen? Of weet zijn landgenoot Primoz Roglic dit keer de klus wel te klaren? Gaat Mathieu van der Poel net als vorig jaar weer schitteren in het geel? Wat doen sprintkanonnen Caleb Ewan, Jasper Philipsen en Fabio Jakobsen? En de Belg Wout van Aert? En kunnen Jonas Vingegaard, Julian Alaphilippe, Daniel Martínez en Ben O’Connor uit de schaduw komen van al deze toppers? We gaan het allemaal bespreken vlak voordat het startschot klinkt. 

Kortom  in een inspirerend theatercollege komen de antwoorden op deze vragen van Michael Boogerd, de in de periode 1995-2007 de vaandeldrager van het Nederlandse wielrennen en tot eind 2019 ploegleider van de Roompot-formatie. In zijn fraaie carrière pakte Boogerd zelf twee etappes in de almachtige Tour de France. Hij won in 1998 in Aix-les-Bains en soleerde in 2002 in koninklijke cadans naar de zege in La Plagne. ‘Bogie’ won ook de Amstel Gold Race, twee keer de Brabantse Pijl en noteerde verschillende ereplaatsen in aansprekende klassiekers en etappekoersen. Boogerd bekende in 2013, in navolging van veel collega’s, het gebruik van doping.

Aan de hand van interviewer Eddy van der Ley blikt Michael Boogerd uitgebreid vooruit op de Tour van 2022 én neemt hij de bezoekers mee op een avontuurlijke tocht door zijn turbulente leven. Na de pauze is er voor het publiek gelegenheid tot het stellen van vragen en na afloop is er een meet & greet.

 


Kunnen we helpen?

info@deruchte.nl  –  WhatsApp met ons
Ma t/m vr 9.00 uur – 17.00 uur

Heb je vragen?

Neem contact op!

Heb je vragen of wil je een afspraak maken? Stuur ons een bericht of neem telefonisch contact met ons op

0493-44 11 44

Blijf sociaal Volg ons op social media

Mis niets en volg ons via Facebook, Instagram, LinkedIn en Youtube.