Onze theaterkassa is tot 19 augustus gesloten. Bestel eenvoudig jouw tickets via deze website!

Programma

Veldhuis & Kemper

Cabaret

Veldhuis & Kemper

Geloof ons nou maar (reprise).

Het duo schuimde de afgelopen jaren de Nederlandse theaters af met acht voorstellingen. Na 15 jaar was het tijd voor een verfrissende pauze. Een dik jaar later staken ze de koppen weer bij elkaar voor een nieuw programma.

Onderwerpen genoeg zou je zeggen want de wereld staat in brand. Maar zoals altijd als ze elkaar even niet hebben gezien gingen ze eerst bijpraten. En voor ze het wisten was dat bijpraten de basis voor hun negende programma. Zonder twijfel de meest persoonlijke voorstelling die ze tot nu toe maakten. Confronterend, heel grappig en verrassend ontroerend… Geloof ons nou maar.

De VSCD-Cabaretjury:
“Meer dan ooit, misschien zelfs wel voor het eerst, staan Remco Veldhuis en Richard Kemper als zichzelf op het podium. Kwetsbaar in een eerlijke zoektocht naar elkaar, naar zichzelf. Na een jaar pauze confronteren ze elkaar met hun onvolkomenheden – soms oog in oog, soms in harmonie met zeer fraaie liedjes. De voorstelling staat bol van de omhelzingen en de ongemakkelijkheid, de wederzijdse liefde en het onbegrip. Het zeer goed geregisseerde programma zorgt voor een prettig soort wrijving die het beste in het duo naar boven haalt.”

Heb je vragen?

Neem contact op!

Heb je vragen of wil je een afspraak maken? Stuur ons een bericht of neem telefonisch contact met ons op

0493-44 11 44

Blijf sociaal Volg ons op social media

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en volg ons via Facebook en Instagram.

Sluiten