Programma

The Lion King (OV)

Film

zaterdag 26 september 2020

  • Tijd: 20:00 uur
  • Pauze: Nee
  • Inclusief: Kopje koffie/thee
  • Regulier: € 7,-
Bestellen

The Lion King (OV)

Verplaatste film

Deze film is verplaatst van 17 april 2020 naar 26 september 2020.

In verband met een gewijzigde zaalopstelling zijn de reeds gekochte tickets omgezet. Alle ticketkopers zijn hierover geïnformeerd. Geen bericht ontvangen? Stuur ons dan een mail via publiciteit@deruchte.nl en vermeld daarin jouw ordernummer.


Filminformatie

In de geheel nieuwe Disney Live Action film van regisseur Jon Favreau, reist de Lion King naar de Afrikaanse savanne waar een toekomstige koning is geboren.
Simba adoreert zijn vader, koning Mufasa, en neemt zijn eigen koninklijke bestemming ter harte. Maar niet iedereen in het koninkrijk viert de komst van de nieuwe welp. Scar, Mufasa’s broer, en voormalig erfgenaam van de troon, heeft zijn eigen plannen. De strijd om Pride Rock wordt geteisterd door verraad, tragedie en drama, wat uiteindelijk resulteert in Simba’s verbanning. Met de hulp van een paar nieuwsgierige nieuwe vrienden zal Simba moeten uitzoeken hoe hij kan opgroeien en terugnemen wat hem rechtmatig toekomt.

Regisseur: Jon Favreau
Scenario: Jeff Nathanson
Distributeur: The Walt Disney Company Benelux
Genres: actie, avontuur, familiefilm en animatie
Jaar: 2019
Taal: Originele versie
Speelduur: 118 minuten

Bestelinformatie

Tijdens de voorstelling genieten van een lekker drankje aan een eigen tafel! Dat is nu mogelijk in onze nieuwe opzet, welke volledig voldoet aan alle maatregelen tegen Covid-19. Intiem, veilig en gezellig!

Bestel in 4 stappen de voorstelling:
> Stap 1: Klik op ‘Bestellen’.
> Stap 2: Selecteer een tafelticket voor 1 of voor 2 personen.
> Stap 3: Vervolgens selecteer je de gewenste tafel.
> Stap 4: Rond de bestelling verder af.

Ticketverkoop uitsluitend online
Tickets voor de films zijn uitsluitend verkrijgbaar via deze website. Vanwege alle maatregelen is onze theaterkassa voorlopig gesloten. Heb je een vraag over je bestelling? Neem dan contact op via 0493 44 11 44 of info@deruchte.nl.

Extra info
Bij ontvangst krijg je een kopje koffie of thee en tijdens de voorstelling heb je de mogelijkheid om extra drankjes te bestellen aan de bar in onze foyer.

Vragen?
Heb je een vraag over de ticketverkoop of onze maatregelen omtrent het coronavirus? Bekijk dan eens onze ‘veelgestelde vragenpagina’ of mail ons via info@deruchte.nl.

Veelgestelde vragen

Heb je vragen?

Neem contact op!

Heb je vragen of wil je een afspraak maken? Stuur ons een bericht of neem telefonisch contact met ons op

0493-44 11 44

Blijf sociaal Volg ons op social media

Mis niets en volg ons via Facebook, Instagram en Youtube.

Sluiten