Programma

Harmonieorkest Somerens Lust

Familievoorstelling

zondag 26 mei 2019

  • Tijd: 14:30 uur
  • Pauze: Nee
  • Regulier: € 7,50

Harmonieorkest Somerens Lust

Story Telling 1001 nacht

Let op: Deze voorstelling wordt verplaatst naar een andere datum!

Muziekvereniging Somerens Lust informeert je dat de voorstelling “Story Telling 1001 nacht” wegens omstandigheden en planningstechnische redenen naar een nader te bepalen datum wordt verplaatst. Wij zijn blij dat je een kaartje hebt gekocht voor deze voorstelling en zullen je dan ook zo snel als mogelijk informeren over de nieuwe datum. We hopen je dan alsnog te mogen verwelkomen bij deze geweldige voorstelling. Je kunt jouw al gekochte kaartje behouden of inleveren bij de Ruchte.

 

 

Story Telling ‘1001 nacht’ is een unieke familievoorstelling die je meevoert in Oosterse sferen.
Een prachtig verhaal geschreven en vertelt door Anneke Schröder & Han Bosman en muzikaal omlijst door Harmonieorkest Somerens Lust.

Storytelling; een goed verhaal kun je voelen, horen, zien en ruiken. Bij een goed verhaal weet de verteller je dusdanig te raken met zijn verhalen. Je vergeet waar je bent, hoe laat het is en wat je nog op je to do-lijstje hebt staan.

Laat je meeslepen met Sier & RuutNova
Want draai het maar eens om, wie wil er geen reis en avontuur meemaken. Zij zullen hun reizen en avonturen met je delen gebaseerd op de vertellingen van Duizend-en-één-nacht. Wie kent ze niet, de verhalen van ‘Aladdin en de wonderlamp’,  ‘Ali Baba en de veertig rovers’ of maak kennis met ‘de bange eend en met de geliefde van Oedzrastam! Laat je betoveren door de muziek in Oosterse sferen vertolkt door het Harmonieorkest o.l.v. Jacco Nefs.

Heb je vragen?

Neem contact op!

Heb je vragen of wil je een afspraak maken? Stuur ons een bericht of neem telefonisch contact met ons op

0493-44 11 44

Blijf sociaal Volg ons op social media

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en volg ons via Facebook en Instagram.

Sluiten