Programma

Rasti Rostelli’s comeback

Theater

zondag 25 november 2018

  • Tijd: 20:30 uur
  • Pauze: Ja
  • Inclusief: Garderobe, Pauzedrankje
  • Regulier: € 20,-
  • JUMBO voucher: € 15,-
  • Varendonck: € 10,-
Bestellen

Rasti Rostelli’s comeback

Rasti Rostelli is terug! Beter dan ooit

Met meer dan 30 jaar ervaring in hypnose trekt Roland van den Berg onder de naam Rasti Rostelli volle zalen met zijn telepathie- en hypnoseshows.

Inmiddels is hij Europa’s bekendste hypnotiseur. Wellicht ken je hem nog van verschillende tv-shows of misschien ben je bij een van zijn vele shows geweest. In de loop der jaren heeft hij namelijk ruim 50.000 personen onder hypnose gebracht en zijn er inmiddels meer dan 800.000 mensen die vol enthousiasme zijn shows hebben bezocht.

Na een korte pauze gemaakt te hebben zal Rostelli met zijn nieuwe hypnose- en telepathieshow iedereen opnieuw verbazen. ‘De fascinatie van het ontastbare’ is wat hij het Nederlandse publiek opnieuw wil laten ervaren.

Rasti Rostelli zal bijvoorbeeld demonstreren hoe hij zich laat blinddoeken door iemand uit het publiek en, zonder dat hij iets kan zien, zal hij met twee scherpe messen de twee citroenen lokaliseren die op de ogen liggen van een vrijwilliger uit het publiek. Deze vrijwilliger mag zich overal in de zaal naartoe verplaatsen en door de energetische krachten te voelen kan hij deze citroenen aan zijn scherpe messen rijgen. De spanning in de zaal is voelbaar.

In het hypnosedeel van de show laat hij zien wat er allemaal mogelijk is onder hypnose. Iedereen die wil kan zich melden op het podium en meedoen aan de hypnose. Gedurende twaalf minuten zullen de mensen onder begeleiding van meditatieve muziek naar een vlam staren en naar Rostelli’s stem luisteren en in een diepe trance raken waar ze alleen uit ontwaken als hij hen in hun ogen blaast.

Je zult het pas geloven als je het met jouw eigen ogen ziet en dat kan; want Nederlands bekendste hypnotiseur maakt zijn comeback op 25 november in de Ruchte.

VOORPROGRAMMA: STEVE CARLIN

In het voorprogramma van de Rasti Rostelli show zal illusionist en mindreader Steve Carlin het publiek meenemen in een wereld van magie, mind-reading en psychologische illusies. Laat je verwonderen door psychologische experimenten en wonderlijke mind-tricks.

Heb je vragen?

Neem contact op!

Heb je vragen of wil je een afspraak maken? Stuur ons een bericht of neem telefonisch contact met ons op

0493-44 11 44

Blijf sociaal Volg ons op social media

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en volg ons via Facebook en Instagram.

Sluiten