Programma

De Speledonckers: Rapunzel

Toneel

De Speledonckers: Rapunzel

Jeugdvoorstelling

Rapunzel is als baby uit het koninklijk paleis ontvoerd door een slechte oude vrouw. Zij doet dit, omdat het haar van Rapunzel toverkrachten bezit. De oude vrouw heeft Rapunzel opgesloten in een hoge torenkamer, zodat alleen zij van Rapunzel’s toverkrachten gebruik kan maken.

Rapunzel, die nu 13 jaar wordt en zeer lang haar heeft, is nog nooit van haar leven buiten geweest en dat wil ze juist zo graag. Haar huisdier, een kameleon genaamd Lenny, helpt Rapunzel ontsnappen. Samen gaan ze naar de lichtjes zoeken die elk jaar, precies op Rapunzels verjaardag, door de wind waaien. Onderweg komen ze Koen tegen. Koen heeft de kroon van de verdwenen prinses gestolen en wordt op de voet gevolgd door de wat sullige wachters. Samen met Koen gaan Rapunzel en Lenny op weg naar de stad waar de lichtjes elk jaar vandaan komen. Ze krijgen niet alleen de wachters achter zich aan maar ook de oude vrouw. Onderweg komen ze gespuis, rovers en vreemde herberggasten tegen. Uiteindelijk komen ze ongedeerd in de stad aan en blijkt Rapunzel en de verdwenen prinses één en dezelfde te zijn.

Mindervalide gebruikers:
De Donck is toegankelijk voor mindervalide bezoekers. Wil je gebruik maken van de mindervalideplaatsen dan dien je dat even te melden via: info@speledonckers.nl, een tijdige reservering is gewenst.

> Organisatie: De Speledonckers
> Locatie: Donksedreef 3, 5711 RM Someren

Heb je vragen?

Neem contact op!

Heb je vragen of wil je een afspraak maken? Stuur ons een bericht of neem telefonisch contact met ons op

0493-44 11 44

Blijf sociaal Volg ons op social media

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en volg ons via Facebook en Instagram.

Sluiten