Programma

De Ruchte Open Dag

Amusement

zondag 18 september 2022

  • Tijd: 13:00 uur
  • Pauze: Nee
  • Entree: Gratis

De Ruchte Open Dag

De Ruchte OPEN – Beleef de Ruchte

Heel de Ruchte presenteert zich tijdens grote Open Dag!

De Ruchte is dè plek in Someren waar ontmoeting, beleving, ontwikkeling, verbinding en onderneming samenkomen. Op zondagmiddag 18 september openen we alle deuren en laten we zien wat wij allemaal in huis hebben. Tijdens deze Open Dag zijn er diverse workshops, een informatiemarkt en je kunt als vanouds ook cultureel genieten van uiteenlopende optredens van professionele artiesten en lokale helden! Een programma dat bij en jong en oud in de smaak zal vallen.

Workshops
Op de Open Dag zijn er allerlei gratis workshops te volgen, zowel voor kinderen, jongeren als volwassenen. Denk hierbij aan een workshop reanimeren, workshop instrument bespelen, workshop radio maken en een workshop vloggen. De komende weken maken we alle workshops en de tijdsplanning bekend.

Informatiemarkt
Tijdens de middag is er een doorlopende informatiemarkt in onze foyer. Maak kennis met de verenigingen, bedrijven en instellingen die al jarenlang in de Ruchte gevestigd zijn. Ga in gesprek, stel je vragen en laat je informeren.

Optredens
Neem plaats in onze theaterzaal en laat je verrassen door Somerense artiesten en voorproefjes van professionele artiesten uit het komend theaterseizoen. Onder andere deze artiesten komen in 20/30 minuten hun kunsten vertonen.

  • Mannenkoor de Nachtegaal
  • Muziekvereniging Somerens Lust
  • Nas Orkestar ( onder andere bekend van The Passion)
  • Cabaretgroep Beperkt Houdbaar – hét hoogtepunt van de Open Dag. Deze professionele cabaretiers komen een gratis voorproefje geven van hun show op 14 april in de Ruchte. Meer info.

Tijdsplanning
Direct na de zomer dan maken we een tijdsplanning, waar je precies kunt zien wie, wat en waar is. Dan maken we ook het volledige programma bekend.

Voor de kinderen
Ook aan de kleinste is gedacht;
– Laat je in stijl schminken
– Doe mee met onze kleurwedstrijd en maak kans op 4 vrijkaarten voor de voorstelling van Juf Roos
– Er is genoeg lekkers verkrijgbaar

Onder andere met: Muziekvereniging Somerens Lust, ONIS Welzijn, Peelpioniers, EBHO Someren, Mannenkoor de Nachtegaal, Nas Orkestar, KBO Someren, Toneelvereniging Crescendo, ORO Medialab, Biljartclub Veteranen, Bridgeclub Briso, TussendORO en SIRIS.

Kom gezellig samen ontmoeten, beleven, ontwikkelen, verbinden en ondernemen. De hele familie is van harte welkom en de entree is gratis. Natuurlijk zorgen de medewerkers van TussendORO voor heerlijke hapjes, geserveerd met een brede glimlach.

Zet het in je agenda:
18 september 2022 – 13:00 – 17:00 uur

Heb je vragen?

Neem contact op!

Heb je vragen of wil je een afspraak maken? Stuur ons een bericht of neem telefonisch contact met ons op

0493-44 11 44

Blijf sociaal Volg ons op social media

Mis niets en volg ons via Facebook, Instagram, LinkedIn en Youtube.