Programma

Geannuleerd: Op reis met Sier en Ruutnova

Muziektheater

Geannuleerd: Op reis met Sier en Ruutnova

Muziekvereniging Somerens Lust

Story Telling; een 1001 nacht verhaal

‘Op reis met Sier en Ruutnova’ is een 1001 nacht verhaal. Het is een unieke familievoorstelling die je meevoert in Oosterse sferen. Het is een Story Telling: een prachtig verhaal geschreven en verteld door Anneke Schröder & Han Bosman en muzikaal omlijst door Harmonieorkest Somerens Lust.

Laat je meeslepen met Sier & Ruutnova. Want draai het maar eens om, wie wil er geen reis en avontuur meemaken. Zij zullen hun reizen en avonturen met je delen gebaseerd op de vertellingen van Duizend-en-één-nacht. Kom en maak kennis met Sherezade en Aladdin! Laat je betoveren door de muziek in Oosterse sferen vertolkt door het Harmonieorkest o.l.v. Jacco Nefs.

Voorafgaand aan deze voorstelling is er een instrumentenbazaar. Kom kijken, luisteren en ontdekken! Welk muzikaal avontuur wil jij beleven bij Muziekvereniging Somerens Lust? Word jij de prinses op de klarinet of de koning van het slagwerk?

Dit unieke, muzikale familieavontuur, vanaf 6 jaar, is op zondag 29 maart in de Ruchte. De instrumentenbazaar is gratis toegankelijk vanaf 13.00 uur. De muzikale voorstelling begint om 15.00 uur.

 

Heb je vragen?

Neem contact op!

Heb je vragen of wil je een afspraak maken? Stuur ons een bericht of neem telefonisch contact met ons op

0493-44 11 44

Blijf sociaal Volg ons op social media

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en volg ons via Facebook en Instagram.

Sluiten