Programma

Geannuleerd: Omdenken

Theatercollege

zaterdag 02 mei 2020

  • Tijd: 20:30 uur
  • Pauze: Nee
  • Inclusief: Garderobe, Pauzedrankje
  • Regulier: € 25,00
  • Vriendenprijs: € 22,50

Geannuleerd: Omdenken

Wat als alles anders loopt?

Ken je dat? Je vakantiegeld is binnen en de zon schijnt, wordt je nieuwe fiets gestolen. Of erger. Heb je net alles een beetje op de rails, gaan ze fuseren op het werk, wordt je partner verliefd op een ander of laat je gezondheid je in de steek. Het leven is leuk, maar waarom gaat alles zo vaak anders dan we zouden willen? Waarom is ieder verlangen onlosmakelijk verbonden met potentiële teleurstelling? Is niets meer willen dan de oplossing?!

Met humor en zelfreflectie deelt Berthold Gunster in deze one-man-show zijn kijk op het omdenken van problemen. Solo dit keer. En zonder PowerPoint. En hopelijk met een publiek zonder al te veel verwachtingen, want zoals verwacht loopt alles anders.

Theaterbuffet

De Ruchte en ‘In d’n Herberg’ uit Someren bieden je voorafgaand aan deze voorstelling graag een culinaire theaterbuffet aan. Het theaterbuffet vindt plaats in onze gezellige Foyer Lounge, zodat je comfortabel voorafgaand aan de voorstelling van een heerlijk buffet kunt genieten. Je kunt dit theaterbuffet direct bij jouw theatertickets bestellen.

Klik voor meer informatie op deze link: theaterbuffet

Heb je vragen?

Neem contact op!

Heb je vragen of wil je een afspraak maken? Stuur ons een bericht of neem telefonisch contact met ons op

0493-44 11 44

Blijf sociaal Volg ons op social media

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en volg ons via Facebook en Instagram.

Sluiten