Programma

Niet Schieten

Cabaret

Niet Schieten

19:00 & 21:00 uur

Deze voorstelling is verplaatst van 27 maart 2020 naar 11 september 2020 om 19:00 en 21.00 uur.

In verband met een gewijzigde zaalopstelling dienen de reeds gekochte tickets te worden omgezet. Alle ticketkopers zijn hierover geïnformeerd. Geen bericht ontvangen? Stuur ons dan een mail via publiciteit@deruchte.nl en vermeld daarin jouw ordernummer.


De voorstelling:

Speciaal voor het 25-jarig jubileum komt Niet Schieten terug in de oorspronkelijke formatie. Maarten, Arend én Erik brengen een avond vol lust en leed uit al hun 14 shows. Niet om het allemaal nog eens dunnetjes over te doen, maar om te laten zien dat ze wijzer zijn geworden.

Vooral de band die het drietal met de vrouwelijke helft van de bevolking heeft, is een terugkerend thema gebleken. Ze komen speciaal voor je naar de Ruchte om de mensen haarfijn uit te leggen hoe zij denken dat alles in elkaar steekt.. Voor de één een feest van herkenning… voor de ander een hilarische openbaring!

Prijs per persoon: 22 euro (voorstelling + drankarrangement)
Het is alleen mogelijk om een ticket voor 2 personen te bestellen.


Full-service theater:

Tijdens de voorstelling genieten van een lekker drankje aan een eigen tafel voor 2 personen! Dat is nu mogelijk in onze nieuwe opzet, welke volledig voldoet aan alle maatregelen tegen Covid-19. Intiem, veilig en gezellig!

Beleef in 4 stappen een full-service voorstelling:
> Stap 1: klik op ‘Bestellen’.
> Stap 2: selecteer het juiste ticket en vervolgens je tafel voor 2 personen.
> Stap 3: rond de bestelling verder af.
> Stap 4: geef je drankjes door via de ordermail (2 per persoon).

Drankarrangement
Bij ontvangst krijg je een kopje koffie of thee. Vervolgens staan de door jou geselecteerde drankjes (2 per persoon) op tafel voor je klaar staat, zodat je tijdens de voorstelling van een lekker drankje kunt genieten.

Gezellig naborrelen?
Je kunt na afloop van de voorstelling van 21:00 uur ook nog genieten van een naborrel in onze foyer. Deze reservering is inclusief een drankje (bier, fris, wijn) per persoon. En als extra service zetten wij een lekker borrelplankje voor je klaar. Heb je al tickets voor de voorstelling, maar nog niet voor de naborrel? Klik dan op de onderstaande link om alsnog jouw naborreltickets te bestellen.

Bestel de naborrel

Vragen?
Heb je een vraag over de ticketverkoop of onze maatregelen omtrent het coronavirus? Bekijk dan eens onze ‘veelgestelde vragenpagina’ of mail ons via info@deruchte.nl.

Veelgestelde vragen

Heb je vragen?

Neem contact op!

Heb je vragen of wil je een afspraak maken? Stuur ons een bericht of neem telefonisch contact met ons op

0493-44 11 44

Blijf sociaal Volg ons op social media

Mis niets en volg ons via Facebook, Instagram en Youtube.

Sluiten