Programma

Najib Amhali

Cabaret

vrijdag 10 november 2023

  • Tijd: 20:00 uur
  • Pauze: Nee
  • Inclusief: Consumptie, Garderobe
  • Regulier: € 28,50
  • Voordeel: € 25,65
Uitverkocht

Najib Amhali

30 jaar on stage (try-out)

Meld jezelf aan voor op de wachtlijst voor 10 november: klik hier
Meld jezelf aan voor op de wachtlijst voor 11 november: klik hier

Vier het met ons mee! De jubileumshow 30 jaar on stage van Najib Amhali.

In zijn nieuwe show kijkt hij terug op zijn leven; een Hollywood verhaal in Nederland met vooral heel veel ups! Je wordt getrakteerd op nieuwe verhalen en personages, waarbij scènes en typetjes die Najib beroemd maakten de revue passeren. Met zijn levensverhaal als rode draad.

Najib werd geboren in een Marokkaans gezin dat begin jaren ’70 neerstreek naast een linoleumfabriek in Krommenie. Een leven in de middenstand lag voor de hand, maar na de middelbare school wilde hij duidelijk iets anders: publiek, podium en spotlights. In 1994 studeerde hij af aan de toneelschool te Utrecht en was hij klaar om de wereld te veroveren. Maar de wereld was nog niet klaar voor hem. Hij ging van de ene auditie naar de andere en kreeg uiteindelijk een rol aangeboden in een jeugdtheatervoorstelling.

Dit bleek een goede leerschool. Hij ontdekte hierna de Comedytrain en begon korte cabaretoptredens te maken. Het Nederlands publiek maakte kennis met een natuurtalent. Ze zagen iemand die met verhalen uit zijn eigen leven een volle zaal twee uur lang in de ban kan houden. Met als voorlopig hoogtepunt tot drie keer toe een uitverkochte Ziggo Dome. Najib gaat er in deze show helemaal voor om je opnieuw te verrassen en zijn nieuwe karakters weer legendarisch te maken.

Heb je vragen?

Neem contact op!

Heb je vragen of wil je een afspraak maken? Stuur ons een bericht of neem telefonisch contact met ons op

0493-44 11 44

Blijf sociaal Volg ons op social media

Mis niets en volg ons via Facebook, Instagram, LinkedIn en Youtube.