Word nu theatervriend 2019/2020 en geniet van veel voordeel! Op 17 mei 2019 maken we het nieuwe programma bekend!

Programma

Jazz Band Ball 2018

Muziek

Jazz Band Ball 2018

Locatie: Hotel Centraal Someren

Jazz Academy Somerens Lust presents: Jazz Band Ball 2018

Neem een fantastische bigband bestaande uit ruim 20 muzikanten, een zanger en een zangeres. Vul dit aan met 2 sublieme gast artiesten: The Flying Deers en voeg hier prachtige danstalenten aan toe. Dit alles onder leiding van dirigent Kees Kes maken het geheel tot een sfeervolle en memorabele Jazz middag op 23 december.


The Flying Deers

U kent ze waarschijnlijk al van tal van dinershows, jazzfestivals, bedrijfsfeesten, bruiloften en sinds kort ook van festivals zoals de Zwarte Cross. Zij brengen nummers ten gehore van Frank Sinatra tot Michael Bublé en de hele croonerclub daartussen. In driedelig kostuum. Want dat is hoe dit tweetal vindt dat croonermuziek gebracht moet worden: smooth, intimate and seriously easygoing!

Kom gezellig naar Hotel Centraal om hier de kerstvakantie in te luiden onder het genot van een drankje en de swingende klanken van de Jazz Academy en The Flying Deers.

Locatie:
> Zondag 23 december Hotel Centraal Someren
> 14:30 uur zaal open – 15:00 uur aanvang programma

Zitplaatsen

Er zijn een beperkt aantal zitplaatsen. Mocht je hiervan gebruik willen maken laat dit dan even weten d.m.v. een mailtje te sturen naar:  jazzacademy@somerenslust.nlJe kunt hiervoor ook de reguliere tickets kopen.

Heb je vragen?

Neem contact op!

Heb je vragen of wil je een afspraak maken? Stuur ons een bericht of neem telefonisch contact met ons op

0493-44 11 44

Blijf sociaal Volg ons op social media

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en volg ons via Facebook en Instagram.

Sluiten