Programma

Ierse avond

Foyerconcert

vrijdag 07 februari 2020

  • Tijd: 21:00 uur
  • Pauze: Nee
  • Regulier: € 5,-
Bestellen

Ierse avond

Ierse avond met live-muziek van: Boys From The County Hell

De ConcertCommissie van de Ruchte bestaat 5 jaar en dat gaan we vieren met een geweldige Ierse avond. En omdat we 5 jaar bestaan is de entree speciaal voor deze feestelijke avond € 5,00.

Een avondje Iers genieten: gezelligheid en vrolijke Ierse muziek. Hét perfecte avondje uit samen met je vrienden, cheers!

De muzikale begeleiding bij deze avond is in handen van de band Boys From The County Hell. Vernoemd naar een nummer van de Pogues, speelden Boys From The County Hell in de periode 2004 tot 2009 meer dan 300 keer kriskras door Nederland. Na een sabbatical van 10 jaar was het de hoogste tijd voor deze heren om de instrumenten op te pakken en iedereen weer te laten genieten van hun aanstekelijke mix van bekende en minder bekende traditionals aangevuld met hier een daar een cover. De muziek van dit gezelschap leunt sterk op de Ierse folk zoals ook the Pogues deze speelde.

Live is deze band in haar element, de optredens kenmerken zich telkens weer door de passie, energie en spontaniteit die dit genre zo eigen is.

Deuren open: 20:00 uur
Aanvang: 21:00 uur

Heb je vragen?

Neem contact op!

Heb je vragen of wil je een afspraak maken? Stuur ons een bericht of neem telefonisch contact met ons op

0493-44 11 44

Blijf sociaal Volg ons op social media

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en volg ons via Facebook en Instagram.

Sluiten