Programma

Het geheime leven van geld

Theatercollege

Het geheime leven van geld

Deze voorstelling is verplaatst van 14 november 2021 naar 18 maart 2022 om 20.30 uur.

De reeds gekochte tickets blijven geldig voor deze nieuwe datum.
Heb je nog vragen hierover? Stuur een mailtje naar info@deruchte.nl.


Geld, je houdt ervan of je haat het, maar we hebben het allemaal nodig. Een voorstelling die zich bevindt in het gebied tussen een collegetour en cabaret waarbij het serieuze onderwerp ‘Geld’ licht wordt gemaakt met een lach.

Herkenbare verhalen, verschillen tussen man en vrouw, hoe werkt je geldbrein, het uitstellen van het kooporgasme en welk geldtype je zelf bent. Voor iedereen met een interesse in geld en zin heeft in een leuke avond!

Bio Michael Keet:
Michael Keet, in zijn tienerjaren geen hoogvlieger op school. Sterker nog hij is verschillende keren van school gestuurd. Zonder opleiding of relevante werkervaring zag zijn toekomst er niet rooskleurig uit. Hij kreeg de stempel “kansarme jongere” toebedeeld toen hij 21 was. Michael kreeg de kans om weer naar school te gaan. Deze kans heeft hij gegrepen. Motivatie, energie en drie jaar avondschool bracht hem zijn HBO diploma en studeerde hij bedrijfskunde aan de Open Universiteit. Op zijn dertigste was hij eindverantwoordelijke financiën van een bedrijf met meer dan 400 medewerkers in dienst. Wie had dat gedacht? Michael realiseerde zich dat zijn mindset een van de krachtigste dingen was die hij bezat.

Na 13 jaar verruilde Michael zijn loopbaan voor ondernemerschap. Met ‘gezond boeren verstand’ en passie richtte hij een administratiekantoor op en ontwikkelde een online boekhoudpakket. Het ondernemen bleek toch anders te lopen dan gedacht. Zijn inkomen halveerde, schulden kwamen om de hoek kijken.
Het gekke was dat tijdens zijn loopbaan Michael geldstress ervaarde. Op het moment dat Michael met de rug tegen de muur stond voelde hij totaal geen geldstress. Een vreemde gewaarwording. Zijn mindset tov geld was veranderd en bracht hem nieuw perspectief. Hij combineerde zijn financiële en mindfulness expertise en creëerde Moneyfulness. Zijn boek “Moneyfulness” is in 2020 uitgegeven in de Verenigde Staten. Op basis van zijn boek, ervaringen en verhalen van is deze show samengesteld.

 

Heb je vragen?

Neem contact op!

Heb je vragen of wil je een afspraak maken? Stuur ons een bericht of neem telefonisch contact met ons op

0493-44 11 44

Blijf sociaal Volg ons op social media

Mis niets en volg ons via Facebook, Instagram, LinkedIn en Youtube.