Programma najaar 2020 >

Programma

Heel Holland Lacht

Humor

vrijdag 06 november 2020

  • Tijd: 19:00 uur
  • Pauze: Nee
  • Prijs per persoon: € 24,-
Bestellen

Heel Holland Lacht

Theater van de Klucht - 19:00 & 21:00 uur

Deze voorstelling is verplaatst van 3 april 2020 naar 6 november 2020 om 19:00 en 21.00 uur.

In verband met een gewijzigde zaalopstelling dienen de reeds gekochte tickets te worden omgezet. Alle ticketkopers zijn hierover geïnformeerd. Geen bericht ontvangen? Stuur ons dan een mail via publiciteit@deruchte.nl en vermeld daarin jouw ordernummer.


De voorstelling:

Niet alles is koek en ei. Een bezoek aan de patisserie is nog nooit zo leuk geweest! Een koekje van eigen deeg? Of wordt de soep niet zo heet gegeten als hij wordt opgediend? Niets is wat het lijkt… Theater van de Klucht brengt na het succes van ‘Medisch Centrum Best’ dit seizoen opnieuw een tv-hit op de planken. Ze toveren het theater om tot de gekste taartenwinkel die je maar kunt bedenken.

De klucht ‘Heel Holland Lacht’ is een knipoog naar het immens populaire bakprogramma van dit moment. ‘Heel Holland Lacht’, staat garant voor een avond onbezonnen lachen!

Cast: Arijan (Adje) van Bavel, Sabine Beens en Onno Innemee.

Prijs per persoon: 24 euro (voorstelling + drankarrangement)
Het is alleen mogelijk om een ticket voor 2 personen te bestellen.


Full-service theater:

Tijdens de voorstelling genieten van een lekker drankje aan een eigen tafel voor 2 personen! Dat is nu mogelijk in onze nieuwe opzet, welke volledig voldoet aan alle maatregelen tegen Covid-19. Intiem, veilig en gezellig!

Beleef in 4 stappen een full-service voorstelling:
> Stap 1: klik op ‘Bestellen’.
> Stap 2: selecteer het juiste ticket en vervolgens je tafel voor 2 personen.
> Stap 3: rond de bestelling verder af.
> Stap 4: geef je drankjes door via de ordermail (2 per persoon).

Drankarrangement
Bij ontvangst krijg je een kopje koffie of thee. Vervolgens staan de door jou geselecteerde drankjes (2 per persoon) op tafel voor je klaar staat, zodat je tijdens de voorstelling van een lekker drankje kunt genieten.

Gezellig naborrelen?
Je hebt ook de mogelijkheid om via de bestelomgeving een tafel voor 2 personen in onze gezellige foyer te reserveren. Dit is uitsluitend mogelijk voor na afloop van de voorstellingen die om 21:00 uur beginnen. Heb je vragen of wensen voor het naborrelen, zoals bijvoorbeeld een tafeltje bij een kennis in de buurt of een extra borrelhapje, neem dan contact op met horeca@deruchte.nl. We hebben een beperkt aantal tafels in de foyer beschikbaar.

Vragen?
Heb je een vraag over de ticketverkoop of onze maatregelen omtrent het coronavirus? Bekijk dan eens onze ‘veelgestelde vragenpagina’ of mail ons via info@deruchte.nl.

Veelgestelde vragen

Heb je vragen?

Neem contact op!

Heb je vragen of wil je een afspraak maken? Stuur ons een bericht of neem telefonisch contact met ons op

0493-44 11 44

Blijf sociaal Volg ons op social media

Mis niets en volg ons via Facebook, Instagram en Youtube.

Sluiten