Programma

Frontm3n

Muziek

Frontm3n

An acoustic evening with Frontm3n.

Vanaf begin jaren 90 kennen deze topmuzikanten elkaar, nadat ze samen als leden van Cliff Richard’s band de wereld over tourden. Dit was slechts een voorproefje van hun individuele carrieres.

Nadat Peter Howarth (The Hollies), Mick Wilson (10cc) en Pete Lincoln (The Sweet) midden jaren 90 bij hun huidige bands terecht kwamen begon een nieuw hoofdstuk en tot op heden touren ze nog steeds met hun eigen bands. Uit het oog bleek echter niet uit het hart. Met FRONTM3N bundelen ze hun ervaring en vriendschap en dat zorgt voor een zeer unieke samenwerking en een bijzonder concert.Frontm3n zingt nummers die het publiek kent en waar het publiek van houdt. Ieder nummer kent haar eigen geschiedenis uit de muzikale reis van deze top vocalisten en muzikanten. Drie stemmen – 3 gitaren, meer is er niet voor nodig. Je staat versteld en je gelooft je oren niet. Een show van absolute wereldklasse!

Wat kunnen de fans zoal verwachten? Een greep uit de set list: ‘Love Is Like Oxygen’, ‘Fox On The Run’ en ‘Ballroom Blits’ van The Sweet. ‘Devil Woman’ en ‘Carrie’ van Cliff Richard’, ‘I’m Not In Love’, ‘Dreadlock Holiday’, van 10cc naast ‘He Ain’t Heavy, He Is My Brother’, ‘The Air That I Breathe’, van The Hollies en Roy Orbison’s ‘Pretty Woman’, ‘You Got It’, Sailor’s ‘Girls Girls Girls’, ‘Glass of Champagne’ en een aantal special eigen keuzes van deze drie top muzikanten.

Uniek: alleen in Someren te zien
De mannen van Frontm3n touren door heel Europa en komen maar 1 keer naar Nederland. Wij zijn dan ook heel erg trots dat ze voor ons theater gekozen hebben.

Heb je vragen?

Neem contact op!

Heb je vragen of wil je een afspraak maken? Stuur ons een bericht of neem telefonisch contact met ons op

0493-44 11 44

Blijf sociaal Volg ons op social media

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en volg ons via Facebook en Instagram.

Sluiten