Word nu theatervriend 2019/2020 en geniet van veel voordeel! Op 17 mei 2019 maken we het nieuwe programma bekend!

Programma

The Cakemaker

Film

The Cakemaker

Twee keer per maand genieten van kwaliteitsfilms, dat kan in de Ruchte! De films zijn door ons met zorg uitgekozen en worden vertoond op een groot bioscoopscherm in de theaterzaal. Wij selecteren uit een mix van ‘klassiekers’, hoogtepunten van vorige filmjaren en recente internationaal bekroonde films, die een heerlijke avond it garanderen. En dat voor maar €5,00 per filmkaartje.

Deze keer: The Cakemaker
De Berlijnse banketbakker Thomas begeeft zich naar Jeruzalem om sporen van zijn overleden minnaar Oren na te lopen. De koekjes en taartjes van banketbakker Thomas zijn zo lekker dat Oren, een getrouwde zakenman uit Israel, daar altijd speciaal voor langskomt, als hij maandelijks voor zijn werk in Berlijn moet zijn. Er ontstaat een relatie tussen de twee en Oren woont voortaan bij Thomas als hij in Berlijn is. Op een dag krijgt Thomas geen contact meer met hem en verneemt dat Oren is omgekomen. H

ij gaat naar Jeruzalem om antwoorden te zoeken en maakt kennis met Oren’s echtgenote Anat maar vertelt haar niets over zijn achtergrond. Thomas verovert Anat’s hart op dezelfde manier als dat van Oren: met zijn bakkunst. Samen zetten ze niet zonder risico een goedlopende zaak op die Anat haar koosjere certificaat kan kosten aangezien Thomas niet Joods is.

Er worden in The Cakemaker veel van dit soort dualiteiten uitgespeeld: man en vrouw, Joods en niet-Joods, hetero- en homoseksueel, Duitsland en Israel.

Heb je vragen?

Neem contact op!

Heb je vragen of wil je een afspraak maken? Stuur ons een bericht of neem telefonisch contact met ons op

0493-44 11 44

Blijf sociaal Volg ons op social media

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en volg ons via Facebook en Instagram.

Sluiten