Word nu theatervriend 2019/2020 en geniet van veel voordeel! Op 17 mei 2019 maken we het nieuwe programma bekend!

Programma

Call Me by Your Name

Film

Call Me by Your Name

Genieten van kwaliteitsfilms, dat kan in de Ruchte! De films zijn door ons met zorg uitgekozen en worden vertoond op een groot bioscoopscherm in de theaterzaal.

Deze film: Call Me By Your Name
In deze film, naar een succesvolle roman uit 2007 van Andre Aciman, worden wij meegenomen naar een vakantievilla, even buiten Cremona in Lombardije, prettig voorzien van dienstbaar huishoudelijk personeel. Daar brengt de 17-jarige aspirant-componist Elio Perlman de zomer door met zijn ouders. En zoals elk jaar heeft zijn vader, die hoogleraar archeologie is, zijn meest veelbelovende student uitgenodigd om de zomer met de familie door te brengen.

Dat blijkt de 24-jarige, oogverblindende adonis Oliver te zijn. Tussen de twee ontwikkelt zich aanvankelijk een flirterige en pesterige vriendschap, die uitgroeit tot een grote liefde, of in ieder geval een grote zomerliefde.

Oliver is de sterkere, meer wereldwijze man, maar kent toch de meeste angst: angst voor wat er zal gebeuren als de verhouding zou uitkomen, angst voor zijn zorgvuldig geplande toekomst. Elio is te jong om zich al een afgebakend beeld te hebben gevormd van die toekomst, laat staan om er bang voor te zijn.

Als 17-jarige is hij in de lange zomer in zijn natuurlijke element; Oliver is slechts een bezoeker. Dat geeft Elio misschien wel enig overwicht in de affaire.

REGIE: Luca Guadagnino
CAST: Timothee Chalamet, Armie Hammey, Michael Stullbarg, Amira Casa
SPEELDUUR: 132 minuten
JAAR: 2017

Heb je vragen?

Neem contact op!

Heb je vragen of wil je een afspraak maken? Stuur ons een bericht of neem telefonisch contact met ons op

0493-44 11 44

Blijf sociaal Volg ons op social media

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en volg ons via Facebook en Instagram.

Sluiten