Word nu theatervriend 2019/2020 en geniet van veel voordeel! Op 17 mei 2019 maken we het nieuwe programma bekend!

Programma

I, Tonya

Film

I, Tonya

Twee keer per maand genieten van kwaliteitsfilms, dat kan in de Ruchte! De films zijn door ons met zorg uitgekozen en worden vertoond op een groot bioscoopscherm in de theaterzaal. Wij selecteren uit een mix van ‘klassiekers’, hoogtepunten van vorige filmjaren en recente internationaal bekroonde films, die een heerlijke avond it garanderen. En dat voor maar €5,00 per filmkaartje.

Deze keer: I, Tonya
Het waargebeurde I, Tonya is een hilarisch en aandoenlijk portret van een buitenbeentje met een groot talent. Margot Robbie schittert als de verguisde Tonya Harding terwijl Allison Janney als Tonya’s moeder een filmpersonage voor de eeuwigheid neerzet. De film laat een uniek evenwicht tussen humor, geweld en ontroering zien.

Kunstschaatsster Tonya Harding is een natuurtalent en niets lijkt haar selectie voor de Olympische Spelen in de weg te staan. Maar Tonya komt niet bepaald uit een rijke familie en haar vulgaire outfits en gedrag zijn een doorn in het oog van de keurige schaatswereld. Omringd door idioten, met goede en slechte bedoelingen, beraamt Tonya een plan om wraak te nemen op haar grootste concurrente: de engelachtige Nancy Kerrigan. Een van de grootste Amerikaanse schandalen is plotseling in de maak.

Oscar nominatie voor Margot Robbie voor de beste actrice.

Regisseur: Graig Gillespie Cast: Margot Robbie, Sebastian Stan, Allison Janney Speelduur: 119 minuten Jaar: 2017

Heb je vragen?

Neem contact op!

Heb je vragen of wil je een afspraak maken? Stuur ons een bericht of neem telefonisch contact met ons op

0493-44 11 44

Blijf sociaal Volg ons op social media

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en volg ons via Facebook en Instagram.

Sluiten