Programma

It (Chapter One)

Film

woensdag 30 oktober 2019

  • Tijd: 20:00 uur
  • Pauze: Nee
  • Regulier: € 6,-
Bestellen

It (Chapter One)

Het is Halloween…. daarom draaien wij IT!

We bevinden ons in Derry, een typisch Amerikaans stadje anno 1989. Op zich is het er allemaal behoorlijk normaal, tot er plots een aantal kinderen beginnen te verdwijnen. Zo ook Georgie, het jongere broertje van de stotterende Bill. Geen enkele zoekactie levert wat nuttigs op, dus nu wil Bill samen met zijn vrienden zelf op zoek gaan naar zijn broertje. Hij begint het hele gebeuren te onderzoeken en is er van overtuigt dat Georgie zich ergens in de riool bevindt.

Maar daar durft niemand naar binnen te gaan. Niet veel later begint iedereen last te krijgen van angstaanjagende verschijningen die allemaal in verband staan met elkaar. Maar zou het ook iets met de verdwijning van Georgie te maken kunnen hebben? De zeven vrienden storten zich in een avontuur dat al snel een complete nachtmerrie wordt.

De film is gebaseerd op het boek uit 1986 geschreven door Stephan King en deze filmvertoning is de remake-versie uit 2017.

Vanwege het genre thriller/ horror is deze film geschikt voor 16 jaar en ouder.

 

Kom verkleed = gratis entree

Speciaal voor deze Halloween-special hebben we een leuke actie! Je kunt namelijk gratis filmtickets bestellen voor It. Je hoeft hiervoor maar 2 dingen te doen; bestel jouw gratis ticket(s) en kom verkleed naar ons filmtheater.

Heb je vragen?

Neem contact op!

Heb je vragen of wil je een afspraak maken? Stuur ons een bericht of neem telefonisch contact met ons op

0493-44 11 44

Blijf sociaal Volg ons op social media

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en volg ons via Facebook en Instagram.

Sluiten