Programma

Un Amour Impossible: uitgesteld

Film

Un Amour Impossible: uitgesteld

Deze voorstelling zal worden verplaatst. Zodra we meer weten ontvangen ticketkopers bericht via mail.

Deze film is verplaatst van 24 maart 2020 naar 4 november 2020.

In verband met een gewijzigde zaalopstelling zijn de reeds gekochte tickets omgezet. Alle ticketkopers zijn hierover geïnformeerd. Geen bericht ontvangen? Stuur ons dan een mail via publiciteit@deruchte.nl en vermeld daarin jouw ordernummer.


Filminformatie

Verfilming van de autobiografische roman van Christine Angot, waarin op wrange wijze het gezegde ‘liefde maakt blind’ geïllustreerd wordt.

De regisseur wilde vooral een film maken over een vrouw die géén slachtoffer is. Rachel is typiste in het Frankrijk van de jaren vijftig. Ze krijgt een relatie met Philippe, een charmante intellectueel van goede komaf. Al snel krijgen ze dochter Chantal, maar Philippe wil niet beneden zijn stand trouwen en erkent zijn dochter niet.

Noodgedwongen voedt Rachel haar dochter alleen op, maar ze blijft strijden om de erkenning door de vader. Na 10 jaar geeft Philippe, uit verveling met zijn eigen huwelijk, eindelijk toe. Het heeft voor alle betrokkenen ingrijpende gevolgen.

REGIE: Catherine Corsini.
CAST: Virginie Efira, Niels Schneider, Jenny Beth.
SPEELDUUR: 135 minuten.
JAAR: 2019.

Bestelinformatie

Tijdens de voorstelling genieten van een lekker drankje aan een eigen tafel! Dat is nu mogelijk in onze nieuwe opzet, welke volledig voldoet aan alle maatregelen tegen Covid-19. Intiem, veilig en gezellig!

Bestel in 4 stappen de voorstelling:
> Stap 1: Klik op ‘Bestellen’.
> Stap 2: Selecteer een tafelticket voor 1 of voor 2 personen.
> Stap 3: Vervolgens selecteer je de gewenste tafel.
> Stap 4: Rond de bestelling verder af.

Ticketverkoop uitsluitend online
Tickets voor de films zijn uitsluitend verkrijgbaar via deze website. Vanwege alle maatregelen is onze theaterkassa voorlopig gesloten. Heb je een vraag over je bestelling? Neem dan contact op via 0493 44 11 44 of info@deruchte.nl.

Extra info
Bij ontvangst krijg je een kopje koffie of thee en tijdens de voorstelling heb je de mogelijkheid om extra drankjes te bestellen aan de bar in onze foyer.

Vragen?
Heb je een vraag over de ticketverkoop of onze maatregelen omtrent het coronavirus? Bekijk dan eens onze ‘veelgestelde vragenpagina’ of mail ons via info@deruchte.nl.

Veelgestelde vragen

Heb je vragen?

Neem contact op!

Heb je vragen of wil je een afspraak maken? Stuur ons een bericht of neem telefonisch contact met ons op

0493-44 11 44

Blijf sociaal Volg ons op social media

Mis niets en volg ons via Facebook, Instagram en Youtube.

Sluiten