Programma

deRuchte trakteert

Lokale helden

zondag 01 oktober 2023

  • Tijd: 13:00 uur
  • Pauze: Nee
  • Entree: Gratis

deRuchte trakteert

Kom met ons proosten!

Op zondag 1 oktober aanstaande vieren wij tussen 13:00 en 16:00 uur onze 25ste verjaardag groots voor al onze gasten jong en oud. Kom met ons proosten!

Vorig jaar is al een start gemaakt met het restylen van de vergaderruimtes en de artiestenkleedkamer. Dit jaar, als kers op onze jubileumtaart, is daar een groot gedeelte van de benedenverdieping bijgekomen. De huiskamer, biljartruimte, toiletten en enkele gangen hebben nieuwe vloeren gekregen.  Het Dobu theater heeft in samenwerking met haar hoofdsponsor Bouwbedrijf DOBU de grootse restyling ondervonden. Naast een nieuwe vloer en een likje verf is er zelfs in het DOBU theater een heuse VIP lounge bijgekomen. Kortom, we kunnen de komende 25 jaar er weer helemaal tegenaan.

Tijdens deze middag zetten wij met veel trots al onze gerestylede eigen ruimtes open voor bezichtiging en trakteren wij al onze bezoekers op een gezellige middag.

Iedere volwassene krijgt bij binnenkomst een gratis lotje voor onze gigantische loterij.  Om 14:30 en 15:30 uur worden namelijk in de foyer o.a. de allerlaatste kaartjes voor veel van onze uitverkochte voorstellingen verloot, zoals: Najib Amhali, Coldplay tribute: Christel de Laat: Tjitske Reidinga: Rob Scheepers: Pater Moeskroen: Guido Weijers en Simon & Garfunkel tribute. Als hoofdprijs worden voor een aantal van de hierboven genoemde voorstellingen ook tickets voor in de VIP lounge verloot.

Daarnaast is er voor alle bezoekers gratis koffie, thee, ranja en iets lekkers en kunnen de allerkleinste geschminkt worden.

Gratis entree

Kortom, kom ons feliciteren op zondag 1 oktober aanstaande!

Heb je vragen?

Neem contact op!

Heb je vragen of wil je een afspraak maken? Stuur ons een bericht of neem telefonisch contact met ons op

0493-44 11 44

Blijf sociaal Volg ons op social media

Mis niets en volg ons via Facebook, Instagram, LinkedIn en Youtube.