Programma

Meneer Monster: De Wintergruffalo

Familievoorstelling

Meneer Monster: De Wintergruffalo

Meneer Monster (3+)

Deze winter is succesvoorstelling De Gruffalo te zien in een speciale sneeuw-editie. Dus neem je muts en handschoenen mee en geniet nog eenmaal van de avonturen van de Muis. Zelfs Slang is hiervoor wakker geworden uit zijn winterslaap. De Gruffalo is een spannende fysieke slapstickvoorstelling voor iedereen van 3 jaar en ouder. Deze succesvoorstelling van Meneer Monster is een bewerking van het meesterlijke kinderboek De Gruffalo van Julia Donaldson & Axel Scheffler. Met sneeuwballen gevecht na afloop in de zaal.

Meneer Monster
Theatergroep Meneer Monster is onder andere bekend van de succesvoorstellingen ‘De Waanzinnige Boomhut van 13 Verdiepingen’ en ‘Over de kleine mol die wil weten wie er op zijn kop gepoept heeft’.

Tip van de programmeur
Los van het feit dat deze voorstelling een vertaling is van de kinderbestseller ”De Gruffalo”, moet je deze voorstelling vooral zien omdat het een productie is van Meneer Monster. Zij staan al een aantal jaar in ons theater met kleine, ontzettend grappige en superleuke kindervoorstellingen. De spelregels zijn duidelijk; de theatertribune gaat opzij en je zit in een intieme setting op gymbankjes op de vlakke vloer. Zowel voor de kinderen als voor de (groot)ouders geweldig om te beleven.

Keuzevoorstelling voor theatervrienden

Deze voorstelling is een van de keuzevoorstellingen voor theatervrienden. Wil je hier ook graag twee gratis kaartjes voor? Word dan theatervriend 2022/2023 via deze link.

Heb je vragen?

Neem contact op!

Heb je vragen of wil je een afspraak maken? Stuur ons een bericht of neem telefonisch contact met ons op

0493-44 11 44

Blijf sociaal Volg ons op social media

Mis niets en volg ons via Facebook, Instagram, LinkedIn en Youtube.