Programma

Dark waters

Film

Dark waters

Het waargebeurde verhaal over de blootlegging van een gruwelijk milieugeheim. Een advocaat, ontdekt een verband tussen een aantal mysterieuze sterfgevallen en chemiebedrijf DuPont.

De film vertelt het waargebeurde verhaal van advocaat Rob Bilott. Rob is pas begonnen bij een gezaghebbend advocatenkantoor in de grote stad als een boze boer uit West Virginia binnenstormt. Zijn land, gelegen naast een verwerkingsplaats van chemisch fabrikant DuPont, is ernstig vervuild geraakt. En niet alleen zijn koeien sterven bij bosjes, ook zijn eigen gezondheid takelt opvallend snel af. Of Bilott hier eens naar wil kijken; hij komt tenslotte zelf ook uit de streek. Bilott voelt er weinig voor. Maar als hij uit loyaliteit aan zijn geboortegrond toch besluit het land van de boer te bezoeken, schrikt hij zich rot. Daarmee begint Rob Bilott een 15 jaar durend juridisch gevecht tegen het chemieconcern.

Dark Waters is schokkend, urgent en confronterend.

Bestelinformatie

Tijdens de voorstelling genieten van een lekker drankje aan een eigen tafel! Dat is nu mogelijk in onze nieuwe opzet, welke volledig voldoet aan alle maatregelen tegen Covid-19. Intiem, veilig en gezellig!

Bestel in 4 stappen de voorstelling:
> Stap 1: Klik op ‘Bestellen’.
> Stap 2: Selecteer een tafelticket voor 1 of voor 2 personen.
> Stap 3: Vervolgens selecteer je de gewenste tafel.
> Stap 4: Rond de bestelling verder af.

Ticketverkoop uitsluitend online
Tickets voor de films zijn uitsluitend verkrijgbaar via deze website. Vanwege alle maatregelen is onze theaterkassa voorlopig gesloten. Heb je een vraag over je bestelling? Neem dan contact op via 0493 44 11 44 of info@deruchte.nl.

Extra info
Bij ontvangst krijg je een kopje koffie of thee en tijdens de voorstelling heb je de mogelijkheid om extra drankjes te bestellen aan de bar in onze foyer.

Vragen?
Heb je een vraag over de ticketverkoop of onze maatregelen omtrent het coronavirus? Bekijk dan eens onze ‘veelgestelde vragenpagina’ of mail ons via info@deruchte.nl.

Veelgestelde vragen

Heb je vragen?

Neem contact op!

Heb je vragen of wil je een afspraak maken? Stuur ons een bericht of neem telefonisch contact met ons op

0493-44 11 44

Blijf sociaal Volg ons op social media

Mis niets en volg ons via Facebook, Instagram, LinkedIn en Youtube.

Sluiten