Programma

De Goede Doelen Bingo Show

Theater

De Goede Doelen Bingo Show

Livestream link
Via SIRIS TV en via deze link kun je de uitzending live volgen:
https://youtu.be/9J1YM6hVbY8

Heb je bingo?
Stuur via WhatsApp het bericht ‘Bingo’ naar 0493 44 11 44. Als je op dit telefoonnummer klikt dan ga je direct naar WhatsApp.

Je kunt geen bingokaarten meer kopen!
Controleer goed of je de juiste goede doel(en) hebt geselecteerd en of je jouw bingokaart(en) hebt gedownload, want dit kon uiterlijk tot 23 mei, 18:00 uur. Beide gevallen kun je doen via de ordermail die je hebt ontvangen na aankoop van jouw bingokaart(en).

Spelregels:

 1. Een bingokaart bestaat uit 25 getallen (van 1-75);
 2. Per ronde (10) is er maar één winnaar, een winnaar is diegene die als eerste de gehele kaart vol heeft, oftewel alle nummers op de kaart moeten overeenkomen met de getrokken nummers in die ronde;
 3. Bij een gelijke bingo wint degene waarvan het WhatsApp-bericht (‘Bingo’ naar 0493-441144) als eerste is binnengekomen;
 4. Bij een valse bingo (niet alle nummers op de kaart komen overeen met de getrokken nummers) wordt er doorgegaan tot er een goede bingo is;
 5. De winnaar wint het vooraf vastgestelde prijzenpakket of prijs en mag een enveloppe kiezen door het nummer te noemen welke op de enveloppe staat vermeldt;
 6. Deze enveloppe wordt opengemaakt, hierin zit een cheque en het aangegeven geldbedrag wordt bekendgemaakt;
 7. Het prijzenpakket of prijs is voor de winnaar en het gewonnen geldbedrag wordt gedoneerd aan de op het BINGO-formulier vastgelegde vereniging, club of non-profit organisatie. Deze kan/mag niet gewijzigd worden na het downloaden van de bingokaart(en);
 8. Een bingokaart kan meerdere ronden prijs hebben;
 9. Na elke ronde doen alle kaarten weer mee. We adviseren dan ook om niet te gaan strepen op de bingokaarten, maar gebruik te maken van een aantal fiches, muntjes of vergelijkbare items.
 10. De organisatie is niet verantwoordelijk voor een BINGO die door technisch toedoen te laat bij de organisatie door komt (vertraging internet, storingen en verder alle zaken waar de organisatie geen grip op heeft);
 11. De organisatie is in geval van een geschil bepalend en zal deze na de uitzending behandelen, acquisitie hierover wordt niet gewaardeerd.

Handige tips:
> Zorg dat je telefoon is opgeladen.
> Plaats het nummer van de Ruchte alvast in je telefoon (0493-441144)
> Ga niet strepen op de bingokaarten, maar gebruik een aantal fiches, muntjes of vergelijkbare items.

Goed om te weten:
> Prijzen dienen op zondag 24 mei 2020 tussen 11.00 – 13.00 uur opgehaald te worden bij de Ruchte. Het gewonnen geldbedrag wordt aan de non-profit organisatie overgemaakt.
> De verkoop stopt zaterdag 23 mei om 18:00 uur
> Geef uiterlijk zaterdag 23 mei om 18:00 uur jouw goede doel door


De Coronacrisis raakt ons helaas allemaal. Er zijn al veel mooie initiatieven ontplooit en maatregelen genomen voor de diverse getroffen sectoren. Voor de verenigingen, clubs en overige non-profit organisaties is dit achtergebleven. Mede daarom organiseert de Top100 Businessclub in samenwerking met de Ruchte, RvS IT en Omroep SIRIS op zaterdag 23 mei ‘De Goede Doelen Bingo Show’.

Naast een leuke laagdrempelige spelshow voor jong & oud, met mooie prijzen en surprise-acts, hoopt de organisatie deze avond mooie geldbedragen te verdelen over de goede doelen in Groot Someren.

De opzet:

Het gehele ingezamelde geldbedrag, uit verkoop van de bingokaarten en donaties, komt geheel ten goede aan en wordt verdeeld onder de deelnemende geselecteerde non-profit instanties, verenigingen en/of clubs uit Groot Someren die een geldig KVK-nummer hebben.

Als je bingokaart(en) via de website van de webshop van de Ruchte hebt aangeschaft, kun je tijdens het aankoopproces aangeven voor welk doel(en) je gaat spelen. Kortom, de spelers bepalen uiteindelijk dan ook de eindlijst met de geselecteerde doelen. Deze lijst zal tot aan de liveshow dagelijks geüpdatet en gepubliceerd worden. Je kunt voor elke bingokaart eventueel een ander doel kiezen. Daarnaast speel je uiteraard zelf voor ludieke en mooie prijzen.

Het bijeengebrachte geld uit de kaartverkoop en donaties zal worden verdeeld over een nader aantal te bepalen aantal cheques. Op deze cheques zullen willekeurige geldbedragen staan en deze zullen in genummerde enveloppen geplaatst worden.

Live
Tijdens de live uitzending via SIRIS TV en via een livestream op internet zal op zaterdag 23 mei om 20:00 uur vanuit het DOBU theater de spelshow starten en zal het totaalbedrag van de donaties bekend worden gemaakt. De getrokken nummers voor het BINGO-spel zullen live bekend worden gemaakt.

Zodra je een BINGO hebt mag je contact opnemen met een nog bekend te maken telefoonnummer en kom je live in de uitzending. De prijs waar die ronde voor gespeeld wordt is dan voor jou. Vervolgens geef je aan voor welk doel je hebt gespeeld en mag je een enveloppe uitkiezen. Het bedrag wat op de cheque staat in de enveloppe zal dan ten gunste komen van het door jou gekozen doel en is de prijs voor jou!

Kortom prijzen winnen & geld doneren!

> Prijs per kaart: € 3,50
> 5 stuks voor: € 15,00
> Datum: zaterdag 23 mei 2020
> Aanvang: 20:00 uur

Tot slot:

Someren staat bekend om haar grote en verankerde verenigingsleven en daar zijn wij zeer trots op. Dat willen we uiteraard ook zo houden, vandaar dit concept! Alle betrokken partijen doen daarom geheel belangeloos mee en zien de gemaakte kosten om dit te realiseren als investering in de gemeenschap van Someren.

Speel mee = help mee

Note: alle betrokken partijen zullen alle richtlijnen met betrekking tot voorkomen van het Coronavirus in acht nemen.


Zet jezelf op aanwezig!

Laat zien dat je meedoet en zet jezelf op ‘aanwezig’ op ons Facebook-evenement.

Heb je vragen?

Neem contact op!

Heb je vragen of wil je een afspraak maken? Stuur ons een bericht of neem telefonisch contact met ons op

0493-44 11 44

Blijf sociaal Volg ons op social media

Mis niets en volg ons via Facebook, Instagram en Youtube.

Sluiten