Programma

Andries Tunru & Stefan Hendrikx

Cabaret

vrijdag 14 april 2023

  • Tijd: 20:00 uur
  • Pauze: Nee
  • Inclusief: Pauzedrankje
  • Regulier: € 17,50
  • Voordeelticket: € 15,75
Bestellen

Andries Tunru & Stefan Hendrikx

Improvisatiecabaret

Beperkt Houdbaar

Twee acteurs, één muzikant, geen script. Improvisatietheater zó virtuoos dat je ’t moet zien om ‘t te geloven. Geen zorgen: je hoeft zelf het podium niet op, laat dat maar aan Andries en Stefan over! Na het -twee jaar op rij- winnen van het NK Improvisatietheater en hun succesvolle theatertour De Première bouwden zij in korte tijd een ware cultstatus op.

Elke avond beginnen cabaretiers Andries Tunru (finalist De Slimste Mens en winnaar van o.a. de Persoonlijkheidsprijs van Cameretten) en Stefan Hendrikx (o.a. bekend van de televisieprogramma’s Alpacas en Hufterproef) weer met absoluut niks. Een blanco canvas waarop zij, geïnspireerd door jouw input, een compleet universum ontvouwen. Met de spannendste verhalen, de scherpste grappen en muzikaal omlijst door multi-instrumentalist Joep Hullegie. Niets ligt vast en alles kan. De meest verrassende voorstelling van het jaar!

Gratis preview
De heren geven een unieke preview tijdens onze Open Dag, op 18 september aanstaande. Kun je niet wachten en wil je alvast voorproeven? Kom dan naar onze open dag.

Meer info over de Open Dag

Heb je vragen?

Neem contact op!

Heb je vragen of wil je een afspraak maken? Stuur ons een bericht of neem telefonisch contact met ons op

0493-44 11 44

Blijf sociaal Volg ons op social media

Mis niets en volg ons via Facebook, Instagram, LinkedIn en Youtube.