Programma najaar 2020 >

Programma

Angels Rule

Muziek

zondag 27 september 2020

  • Tijd: 16:00 uur
  • Pauze: Nee
  • Prijs per persoon: € 22,50
Bestellen

Angels Rule

Wings - 16:00 & 19:00 uur

Angels Rule bestaat uit vocalisten Anneke Miggiels, Caroline Ermers, Marlies Driessen en Roel Verheggen. Na hun overweldigende deelname aan het programma ‘We want more’ staat de groep stevig op de muzikale kaart. De jury was lovend en na de uitzending werd het filmpje van hun optreden op social media meer dan 750.000 keer bekeken. Angels Rule weet dan ook telkens weer te verrassen en ontroeren met hun prachtige meerstemmigheid en een flinke dosis muzikaal plezier.

Daarbij worden ze al 12 jaar kundig begeleid door hun vaste pianist Robert Lemmens. In hun theatertour ‘Wings’ trakteren ze het publiek ruim een uur op hun mooiste songs: van Fix you (dat ze tijdens We want more zongen) tot Omarm en Hard to say I’m sorry. Maar er is ook ruimte voor nieuw repertoire, waarin ze voor de gelegenheid ook begeleid worden door gitarist Maarten Jung.

‘Wings’: een concertbelevenis die je niet mag missen!

Prijs per persoon: 22,50 euro (voorstelling + drankarrangement)
Het is alleen mogelijk om een ticket voor 2 personen te bestellen.


Full-service theater:

Tijdens de voorstelling genieten van een lekker drankje aan een eigen tafel voor 2 personen! Dat is nu mogelijk in onze nieuwe opzet, welke volledig voldoet aan alle maatregelen tegen Covid-19. Intiem, veilig en gezellig!

Beleef in 4 stappen een full-service voorstelling:
> Stap 1: klik op ‘Bestellen’.
> Stap 2: selecteer het juiste ticket en vervolgens je tafel voor 2 personen.
> Stap 3: rond de bestelling verder af.
> Stap 4: geef je drankjes door via de ordermail (2 per persoon).

Drankarrangement
Bij ontvangst krijg je een kopje koffie of thee. Vervolgens staan de door jou geselecteerde drankjes (2 per persoon) op tafel voor je klaar staat, zodat je tijdens de voorstelling van een lekker drankje kunt genieten.

Gezellig naborrelen?
Je hebt ook de mogelijkheid om via de bestelomgeving een tafel voor 2 personen in onze gezellige foyer te reserveren. Dit is uitsluitend mogelijk voor na afloop van de voorstellingen die om 21:00 uur beginnen. Heb je vragen of wensen voor het naborrelen, zoals bijvoorbeeld een tafeltje bij een kennis in de buurt of een extra borrelhapje, neem dan contact op met horeca@deruchte.nl. We hebben een beperkt aantal tafels in de foyer beschikbaar.

Vragen?
Heb je een vraag over de ticketverkoop of onze maatregelen omtrent het coronavirus? Bekijk dan eens onze ‘veelgestelde vragenpagina’ of mail ons via info@deruchte.nl.

Veelgestelde vragen

Heb je vragen?

Neem contact op!

Heb je vragen of wil je een afspraak maken? Stuur ons een bericht of neem telefonisch contact met ons op

0493-44 11 44

Blijf sociaal Volg ons op social media

Mis niets en volg ons via Facebook, Instagram en Youtube.

Sluiten